Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek létezik a reinkarn...

Szerintetek létezik a reinkarnáció?

Figyelt kérdés

2015. dec. 19. 18:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy: "Az Istennel, akkor olvadunk össze, amikor úgy döntünk." , hogy őszinte legyek, nem tudom biztosra, hasra-ütésszerűen mondtam. A Forrást meg összemostam az életek közti lét terével. Isten az a valami amiből a lelkek képződnek, amire jobban a Forrás kifejezés illik. És azt az elejétől fontos lett volna említenem, hogy nem csak reinkarnáció van, hanem:

életek közti lét is van;

ahol tanulás megy végbe, hogy amíg annyira fejlettek nem vagyunk és tanultak és bölcsek, hogy nem követünk el hibákat. A lélek "tökéletessége"/tisztasága csak közvetlen a születésekor az, utána maga a lélek is - előfordulhat, hogy - gyógyulásra/fejlődére szorul. Vagy, hogy ha gonosszá lett, a gonoszságának erősségének függvényében: jó irányba formálódni, átalakulni vagy leélni azt amit elkövetett, h abból tanulva jobb humanoiddá váljon, és ne kövesse el a hibát/rossz cselekedetet és rosszaságot másokkal.

2017. febr. 4. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!