Reinkarnációs utazás valaki tapasztalat?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni néztem neten hogy így meg lehet tudni hogy ki voltam előző életemben de pontosan nem tudom hogy kell ezt csinálni saját magam itthon meg hogy működik e ha valaki csinált ilyet az irja már le hogy mi történt vele mit érzett vagy mit látott és hogy hogy csinálta nem nagyon értek ehez szoval segitsetek2015. dec. 10. 00:26
11/14 Fish1 válasza:
#10: te hipnózison voltál, meditáltál, vagy máshogy jöttek elő az emlékek?
12/14 anonim válasza:
Belső utazásban (egyfajta meditáció), aminek nem célja a reinkarnációs utazás. Két éve csináltam már a belső utazásokat, amikor egyszer csak egy előző életbe csöppentem "véletlenül".
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez csak egy beképzelt dolog. Mivel az agyad nem kapcsol ki, ha becsukod a szemed (alvás közben sem, ezért álmodsz), ébren is mindenféle képeket látsz - akár a te emlékeidet is, de ez nem szükségszerű. Emiatt felesleges belemagyarázni, hogy egy ilyen "utazás" alkalmával mást látnál, vagyis hogy amit "látsz", annak bármi köze lenne hozzád vagy akár csak megtörtént volna valaha is.
Sajnos volt olyan barátnőm, aki nagyon hitt/hisz ezekben, és az igazi életét pedig elhanyagolta emiatt. Többek között ezért sem a barátnőm már.
14/14 anonim válasza:
Reinkarnációs utaztatás. Sokan csinálják, én egy Davidovics Kata nevű hölgyhöz jártam. Nem is drága és ügyes. Rákereshetsz a neten, vagy írj rám privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!