Kinek milyen tapasztalata volt már az asztrálvilággal?
Figyelt kérdés
akinek nincs tapasztalata vagy nem hisz benne az ne irjon2013. jún. 21. 10:25
3/11 anonim válasza:
Ha az űrlények hozzá tartoznak az asztrál világhoz,akkor lehetséges.(Pl álmomban sűrűn) és 1x láttam (Fényeket) a szomszéd közért, felett!)Ha érdekelne,akkor kérdezz! üdv Attila!
4/11 anonim válasza:
Én mentem már (álmomban) az asztrál világba, hogy megidézzem az asztráltestfenevadot, de csak pillangók jöttek :/
5/11 anonim válasza:
Most miért lettem elpontozva?!?!?!?
Azért mert nekem rossz élményeim voltak az miért zavar másokat?!?!?!?
#1. voltam.
7/11 anonim válasza:
egyes,kifejtenéd,mik voltak a tapasztalataid? érdekelne.
Én egyszer láttam a szobában nagyapám ágyát,ugyanúgy,ahogy régen volt,és a többi berendezési tárgy is,és hallottam a horkolását(látni nem láttam)mikor kiléptem a testemből,át tudtam nyúlni a falon,nem hatott rám semmilyen fizikai erő,fantasztikus volt,csak aztán megijedtem,mert elkezdtem menni valahova,és nem tudtam hova,úgyhogy visszamentem a testembe.Volt,hogy egy szép tájat láttam az ablak előtt,fák voltak feldíszítve,nem volt levelük,de rengeteg kis fénylő gömb volt rajtuk.
8/11 anonim válasza:
Fülzúgás, olyan érzés amit nem tudok leírni, valami fájdalomféleség, félelem. Durva félelem. Aztán "ébredés" után hatalmas felszabadultság.
9/11 anonim válasza:
"Most miért lettem elpontozva?"
Miből tudod,hogy lepontoztak?
10/11 anonim válasza:
#9: Mond hogy csak hülyéskedsz... kérlek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!