Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációs utazás valaki...

Reinkarnációs utazás valaki tapasztalat?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni néztem neten hogy így meg lehet tudni hogy ki voltam előző életemben de pontosan nem tudom hogy kell ezt csinálni saját magam itthon meg hogy működik e ha valaki csinált ilyet az irja már le hogy mi történt vele mit érzett vagy mit látott és hogy hogy csinálta nem nagyon értek ehez szoval segitsetek

2015. dec. 10. 00:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
26%
Most főztük le a házi páleszt abból megkínálhatlak és tuti átélnél egy reinkarnációs utazást. :D
2015. dec. 10. 00:58
 2/14 A kérdező kommentje:
küldj belőle :D ( amúgy komolyabb válaszokat várok )
2015. dec. 10. 01:09
 3/14 anonim válasza:
22%

Leszögezném, hogy csak segíteni akarok.

Nincs reikarnációs utazás. Ha lenne, sokkal elterjedtebb lenne, és mindenki ki akarná próbálni. Lehet, hogy hisz ebben valaki, de szerintem legbelül ő is tudja, hogy ez csak átverés.

Persze, ha lenne nagyon szívesen kipróbálnám.

Ne dőlj be mindennek, amit a neten olvasol.

#1 nekem is jöhet

2015. dec. 10. 09:46
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Fogsz látni valamit ami vagy igaz vagy nem és ezért a látomásért fizetsz majd 20 ezer forintot (vagy ki tudja).

Ennyi fog történni. És olyan problémák bugyrait nyithatod fel ami nem is tartozik ebbe az életedbe.

Ha ez kell akkor hajrá!

2015. dec. 10. 14:02
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Ne akard kipróbálni!!! Csak abban az esetben, ha valamiért, akár egészségügyi gondok, akár lelki gondok, megoldhatatlannak látszó problémák, ezt ajánlja valaki. Szimpla kíváncsiságból ne akarj utazni, nem is biztos, hogy menne. Én problémával akartam, de nem sikerült, aztán itthon meditáció közben elkezdett leperegni előttem egy előző életem, mint egy film. Mikor "visszajöttem" sok minden kitörlődött, maga az "utazás" sokkal részletesebb volt, mint amire most emlékszem. Egyébként nem értettem mi történik és nagy fényességgel, robbanás szerűen "jöttem vissza". Valószínű, ha direkt csinálják teljesen más, de ne erőltesd, amit meg kell tudnod, elő fog valahogy jönni.
2015. dec. 10. 14:36
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Én is azt mondom, ne akard! A jelenlegi életed éld, ezt kaptad feladatul és nem véletlenül! Van egy sereg probléma itt és most is, amivel foglalkoznod kellene. Majd ha azokkal már szépen megküzdöttél, és még mindig van teendőd, akkor magától jönni fog a lehetőség, hogy beleláss az előző életeidbe. Kíváncsiságból nem érdemes. Nem véletlen, hogy minden élet tiszta lappal indul!
2015. dec. 10. 15:28
 7/14 Fish1 ***** válasza:
100%

Hipnoterapeuta tud segíteni ebben. Viszont ők szerintem "szórakozásból" nem fognak utaztatni, maximum ha valami konkrét lelki problémával fordulsz hozzájuk.

Vannak a youtubeon regressziós meditációk, és 2x csináltam, jöttek is élmények, de egyelőre még nem tudom, hogy mennyire volt valós. Bízom benne, hogy hamarosan kiderül, egy része legalább.

2015. dec. 10. 17:41
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat én is ki probálnám csak nem merem de szeretnék meg tudni ezt azt. És még ennyit hogy milyen érzés az mikor abba az állapotba vagy ?? olyan mintha aludnál ? és a történéseknek amit látsz te is részese vagy vagy csak látod ?
2015. dec. 10. 20:52
 9/14 Fish1 ***** válasza:
83%
Nem, az alváshoz nem hasonlítanám. Olyan, mint amikor meditálsz. Az emlékek többféleképpen jöhetnek, láthatod őket, illetve érzések formájában, stb. Nálam rendesen úgy jött, mintha az életben néznék kifelé szememen, odáig nem jutottam el, hogy az előző halálomat lássam. Azt mondják, hipnózisban át lehet élni azt, amikor a tested felett lebegsz. Ezt a részét még nem próbáltam ki, úgyhogy csak arra tudok hagyatkozni, amit hipnoterapeuták könyveiben olvastam.
2015. dec. 10. 21:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én belülről éltem meg teljesen. Nem álomként, hanem mintha ott lennék. Nagyon intenzív érzésekkel. A legfurcsább az volt, hogy rendelkeztem az akkori énem tudásával, élményeivel, tapasztalataival is.

Olyan volt, mintha átmenetileg egy másik ember életébe csöppennék bele, az ő élményeit, érzéseit élném. Ijesztő azért...

2015. dec. 10. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!