Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Amszterdamba busszal...

Milyen Amszterdamba busszal utazni?

Figyelt kérdés
Látom, hogy van Eurolines-nál is közvetlen járat. Az út hossza 24 óra. 17 órát kibírtam a buszon, de a 24 óra mennyire lehet húzós? Többször áll meg, éjjel mennyire esélyes aludni rajta? Megéri? 19e Ft oda-vissza. A repülőtől félek, ezért nézem inkább ezt a lehetőséget.

2015. aug. 28. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Szar. Még a 90-es években mentem akkor még Volánbusz volt az Eurolines és nem maga a busz a rossz, hanem az időtartam. Azóta csak repülő jártam oda. Alig 2 óra.
2015. aug. 28. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú és fárasztó. Vagy 10 éve voltam Hollandiában busszal, és tényleg 24 óra volt. Én nem nagyon tudok buszban ülve aludni, de aki tud, az valószínűleg jobban viseli. Hollandiánál csak Görögországba tartott tovább a buszos út: 26 óra volt, de annak már vagy 20 éve. Ezeken kívül nem voltam ilyen hosszú buszos úton, és nem is tervezem a jövőben.
2015. aug. 28. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kényelmetlen. Én egyszer voltam, 23 óra volt az út, de azthittem megőrülök. Pedig nem vagyok nyafogós, sok hosszú utam volt már. Budapest Marburg útvonalat csukott szemmel is levezetném.

Nem fért el a lábam a két ülés közt, pedig csak 180 centi vagyok. Szétteni nem tudtam a másik utas miatt, ha felhúztam a térdem, akkor szintén kényelmetlen volt, és az előttem lévő lehajtható műanyag asztal nyomta a térdem.

Amúgy meg nem kell félni a repüléstől. A statisztika szerint naponta kb 3 millió repül, az 1 milliárd utas évente! Abból hányan halnak meg? Max 500-an? Azok is általában mind a legszegényebb országokban.

2015. aug. 29. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Busszal kegyetlen sz.r. Bár vannak repülők (főleg amik ilyen rövidtávon mennek) amik szintén nem a kényelemről híresek de azzal nem is 24 órát kell utaznod:D
2015. aug. 30. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Igen, a repülő egyébként 2 óra alatt ott lenne.
2015. aug. 31. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!