Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországgal kapcsolatban...

Horvátországgal kapcsolatban több kérdésem van? Busszal vagy autóval? Mi mennyi? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sosem voltunk még Horvátországban.

Nem tudjuk, hogy érné meg jobban.

Szervezett út vagy autó? A benzint kiszámolom, de az autópályákról semmit nem tudok, hogy működik és mennyibe kerül?

+ kocsival átmehetünk más városokba, de nem sokkal olcsóbb ez busszal?

A Porecs-Rovinj-Pula hármasban gondolkodunk, milyen itt a tömegközlekedés? Milyen gyakran járnak buszok, és mennyiért? Egy turista számára egyértelmű?

Minden egyebet is szívesen fogadok Horvátországgal kapcsolatban.

2015. júl. 20. 12:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Autó. Némileg lehet, hogy többe kerül, te tudod mennyit eszik az autó. Viszont szabadabb, kényelmesebb. Nem kell pályán menni, a pálya mellett végig megy út. Pályadíj kb. 20e ftnak megfelelő kuna. Egy teljesen idegen országban esetlegesen nem ismerve az adott nyelvet nem kockáztatnék a busszal, hogy vagy oda megyek vagy se. Emellett várakozni, nyomorogni gyalogolni 40fokban nem valami kényelmes. Tehát ha többe is kerül az autó, visszahozza az árát.
2015. júl. 20. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van legalabb 3 ember akkor az auto mar jobban megeri, ellenkezo esetben a busz. Ez szigoruan penzugyileg, viszont ott a tobbi kenyelmi faktor, amikrol az elso is beszelt, ami miatt inkabb az auto fele billen a merleg.
2015. júl. 20. 13:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Csak ketten mennénk.

A 20 ezer nagyon durva, itthon 3000 körül van a 10 napos matrica, ott hogy lehet 6x annyi?

2015. júl. 20. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Nézz utána, ha nem hiszel nekem :) Én magát a szállásadót kérdeztem meg, mennyibe kerül az údíj odakint ha pályán mész.
2015. júl. 20. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes mert Letenye - Zagreb 42 HRK és Zagreb-Rijeka 70 HRK, ez oda vissza kb 9000 ft. Az Isztrian meg el tud menni alsóbbrendű utakon.

[link]

[link]

2015. júl. 20. 14:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem arról volt szó, hogy nem hiszek bárkinek, hisz én nem tudom.

De máris itt a következő válaszoló, aki egy egész más árat írt, és az nekem hihetőbbnek tűnik.

Közben egy ismerőssel beszélgettem, ő 7000-et tud.

2015. júl. 21. 08:09
 7/7 anonim válasza:
De jó esetben vissza is jössz 7000-ért. :)
2015. júl. 22. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!