Emlékezhet előző életére egy 11 hónapos baba?
Miért mondanám, hogy le van maradva? Hasonló jókat nektek is! Kösz az infót, hogy szupergyerekeim vannak. Majd beiratom őket az Eltére magfizikára, addig is megpróbálom a 3 évest rávenni a bilizésre, mert az még nem megy, hogynéznemárkihabekakálnaóraközben!
További jó trollkodást a népnek!
Gyerekek pár éves korukig emlékezhetnek.
Probáljátok majd kérdezni erről. De majd látni fogjátok olyanokat fog tudni amit sehonnan se szedhetett össze jelenlegi életéből még.
Nem kell hinni benne. Ezek tények.
Elég szégyen, hogy egyes kisgyerekes szülők itt trollkodnak, ahelyett, hogy agyerekkel foglalkoznának, talán akkor az övék is több szót megtanulna időben.Nem lehetnek valami komoly szülők, de persze mindig az ilyenek hiszik a legokosabbnak magukat és ezt nagy hanggal hirdetik is, szánalom!
De most essetek hasra okosok! Én 11 hónaposan már gond nélkül ettem egyedül evőeszközökkel és ittam rendes üvegpohárból, a szobatisztaság valamivel hamarabb megvolt.Nem azért, mert csodagyerek voltam, hanem mert anyám foglalkozott velem, nem "könyvből"tanított, hanem próbálkozott..És hát jöttek a sikerek, csak sajnos dolgoznia kellett, bölcsibe kerültem, ahol az "okos" fenti kommentelőkhöz hasonló agyalágyultak nem hitték el, hogy képes vagyok önállóan inni, étkezni és szobatiszta vagyok, úgyhogy visszatuszkoltak pelenkába, kiságyba raktak és etetni akartak..Heteket bőgtem végig, szenvedtem, végül ki kellett vegyen onnan anyu, onnantól kezdve nem voltam képes közösségben megmaradni hosszú évekig.
Tehát, a gyerek nem káposzta, hanem egyéniség mind. Nem egyforma ütemben fejlődnek.
Én gyermekem már 5 évesen folyékonyan írt, olvasott,Érdekelte, én meg megtanítottam.Úgy ment suliba hogy ezt már tudta.Hülye tanár persze nem örült neki, de az legyen az ő baja, az élet engem igazol, lányom egyetemre megy :)
Mutass neki fényképeket, azokra vajon hogy reagál?
Vagy próbáld meg máshogy körülírni azt az illetőt, akinek a nevére reagált.Mert lehet., hogy tényleg csak a név tetszett neki.Még van pár éve,amíg nem erőszakolják bele őket a közösségbe, nem tömik tele a kis fejüket ezernyi felesleges információval, addig emlékezhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!