A nővéremmel mindig egyszerre esünk teherbe, de csak az ő babái maradnak meg. Mitől lehet ez? Mi ennek a jelentése?
A nővéremmel nagyon közel állunk egymáshoz (nem lakunk együtt 10 éve már). Ő 4 éve szült egy babát, én pedig akkor vetéltem el (nem tudtam a kicsiről). Aztán egy éve is mikor terhes lett, én elvetéltem (szintén nem tudtam a kicsiről).
Mindkét babám védekezés mellett fogant (fog.gátló és óvszer), az övéi tervezett babák voltak mindketten.
Szerintetek van ennek valami oka?
nincs elég troll a szerelem kategóriában? menjetek oda! légyszi...
Az a legdurvább, hogy tökéletesen védekeztem mindkét alkalommal, és nem a fog. gátló hatása a vetélés, az orvos megerősítette, hogy nem.
utolsó: tényleg miért írsz ide? péntek este ez a legjobb szórakozásod?
nem hallottál még teherbe esésről védekezés mellett, mert van ilyen? ja, nem mert 15 éves fiú vagy, értem. én nem vagyok egy buta lány, aki azt se tudja, milyen a védekezés, sőt! szóval... valószínűleg van valami oka, ezért írtam ide, hátha.
1. nem tabletta volt, nuvaring, azt lehetetlen nem helyesen használni.
2. óvszer volt, nem lyukadt ki, csekkoltuk.:)
épp ezért van ebben a kategóriában a kérdés, annak ellenére, hogy a pasid/nőd hol dolgozik.
"utolsó: tényleg miért írsz ide? péntek este ez a legjobb szórakozásod? "
Pontosan. Mint ahogyan neked is ;)
"nem hallottál még teherbe esésről védekezés mellett, mert van ilyen?"
Dehogynem. És pontosan olyan alkalmakkor fordul elő, amikor vagy nem helyesen használják a védekezési módokat, vagy helyesen használják, de valami gebasz üt be (pl. elszakad a gumi). Tudom, írtad, hogy nálatok nem szakadt el, de tényleg 4 éven keresztül minden egyes alkalommal megvizsgáltátok a gumit, hogy nem lett-e baja? Valamint 4 éven keresztül egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy elszakadt volna? Ez nekem elég gyanús, de lehet, hogy csak mi szexelünk "túl" vadul...
Azért ezt firtatjuk, mert a kérdésed megfogalmazása azt sugallja, hogy te azt hiszed, valami isteni megtermékenyítésben volt részed, mert állítod, hogy a pároddal mindent tökéletesen csináltatok, tökéletesen védekeztetek, mégis baba lett belőle. Igen, van ilyen, de olyankor vagy nem sikerült tökéletesen a védekezés, vagy valaki mással is háltál a férjeden kívül, más lehetőség nincs (gondolom nem erőszakoltak meg, arra azért csak emlékeznél).
Szóval elnézésedet kérem, amiért logikusan gondolkodom, tudom, hogy ez nem szokás - sőt, elítélendő tevékenység! - itt az ezotériában. De ha egyszer így működik az agyam, arról nem tehetek.
De hogy a lelked is megnyugodjon, válaszolok a vetélős kérdésre is: igen, a vetélésnek mindig van oka. Ráadásul a legkülönfélébb okai lehetnek. Okozhatja stressz, baleset, valamiféle betegség, fertőzés, ijedtség, genetika, allergia, alkohol/drogok, de akár méhszúrás vagy kullancsharapás is (és még ki tudja mi minden).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!