Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet valami jelentése?

Lehet valami jelentése?

Figyelt kérdés
már kb 2 hónapja folyamatosan álmaimban megjelenik egy kb 8 éves barna hajú kisfiú és az arcát sose látom mert mindig háttal van nekem ... az érdekelne hogy van-e ennek valami jelentése vagy valamihez lehet-e köze
2014. jún. 28. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Kisfiú általában jót jelent, valami új kezdetét
2014. jún. 29. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Kivéve, ha nincs arca... Az agyad olyan, mint egy antenna, a metafizikai energiák és hullámok foghatóak vele. Álmodban érzékenyebb vagy ezekre a hullámokra. Én azt mondom, hogy valaki kapcsolatba akar lépni veled. Ha elárulsz pár egyéb részletet, vagy érzést, amit az álmodban tapasztaltál, akkor lehet, hogy interpretálhatjuk valahogyan az üzenetet is.
2014. jún. 29. 12:13
 3/4 A kérdező kommentje:
valami új kezdete... nekem most hirtelen erről egy születendő kisfiú jutott eszembe de az kizárt 17 éves vagyok és még szűz úgy hogy sztem a második lesz igaz és arra a válaszom hogy teljes félelem jár át mikor meglátom és mikor felkel akkor is ráz a hideg és van hogy sírva fakadok és volt már hogy hajnalban riadtam fel és teljesen olyan érzésem volt mint ha valaki figyelne kezd már ez nagyon kiakasztani
2014. jún. 29. 14:45
 4/4 anonim válasza:

nekem van egy könyvem,ami RÉSZLETESEN leírja ezeket a fura dolgokat az álmokból. A tied ezt írja:

gyerek: általában szerencse/veszteség gazdaságban

barna haj: szerencsés szerelem

2014. júl. 15. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!