Gyilkosságról álmodtam. Mi a jelentése? Többi lent!
Mentem egy házba és az egyik ismerősöm vérbe fagyva feküdt padlón. Rettenetesen féltem, hogy azt fogják hinni, hogy én öltem meg, és kihúztam egy tópartra egy bokorba, hogy eltüntessem a holttestet.
Később kiderült, hogy nem halt meg és besétált a munkahelyemre. Annyira félelmetes és borzongató volt, akár egy thriller. Azóta nehezen alszom, félek, hogy újra álmodom ezt.
A tudatalatti nagyon körülményes tud lenni néha, amikor közölni akar valamit.
Csak arról lehet szó, hogy óvakodj attól a személytől. Én a helyedben nyugodtan aludnék, ha elég messze lakik az az ismerős, aki álmodban meghalt, mert vele kapcsolatos probléma van kilátásban.
Egyértelmű, hogy figyelmeztetés volt.
Ezen mi az ijesztő? Na jó te is más vagy én is.
Amúgy:"Ha te gyilkolsz: bűntudat, tudod hogy mások rossz helyzetéből próbálsz hasznot húzni.
Általában: önmagad vagy pillanatnyi éned megtagadása, feladása. Engedsz valamilyen külső nyomásnak, amely vagy jó vagy rossz irányba viszi a gondolkodásod."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!