Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A nővéremmel mindig egyszerre...

A nővéremmel mindig egyszerre esünk teherbe, de csak az ő babái maradnak meg. Mitől lehet ez? Mi ennek a jelentése?

Figyelt kérdés

A nővéremmel nagyon közel állunk egymáshoz (nem lakunk együtt 10 éve már). Ő 4 éve szült egy babát, én pedig akkor vetéltem el (nem tudtam a kicsiről). Aztán egy éve is mikor terhes lett, én elvetéltem (szintén nem tudtam a kicsiről).

Mindkét babám védekezés mellett fogant (fog.gátló és óvszer), az övéi tervezett babák voltak mindketten.

Szerintetek van ennek valami oka?

2014. júl. 11. 21:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9: nekem ez a kérdés fontos péntek este is, én nem oltok embereket indokolatlanul bunkó módon

10: voltam már orvosnál, tudom, mi a baj:)

2014. júl. 12. 00:32
 12/20 A kérdező kommentje:

egyébként ez még mindig a Karma témakör, szóval orvosi válaszokért látogassatok el az Egészség témába:) rendi?:) jó lenne...

nyugodtan lehet logikusan gondolkodni, csak nem ebben a témakörben kell akkor válaszolgatni:D

2014. júl. 12. 00:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a priviket, ott válaszoltak a kérdésre többen,akik nem 15 éves troll kisfiúk:)
2014. júl. 12. 08:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Véletlen. Ennyi.
2014. júl. 12. 11:00
 15/20 anonim ***** válasza:
De birom, amikor valaki ostoba és még meg akarja magyarázni, hogy márpedig ő tökéletesen védekezett.
2014. júl. 12. 11:36
 16/20 anonim ***** válasza:

Két dolgot emelek ki abból amit írtál:

1. Tökéletesen védekeztetek.

2. Az óvszer nem lyukadt ki.

Mivel az óvszert megfelelően használtátok, és nem lyukadt ki (te állítottad, hogy ellenőriztétek), fizikailag lehetetlen, hogy sperma jutott beléd. Ez ellentmond annak a ténynek, hogy kétszer is teherbe estél. Mivel van egy biztos tényünk ami ellent mond a fenti két tényből levont következtetésnek, a fenti két tény közül valamelyik nem igaz.

2014. júl. 16. 23:29
 17/20 anonim ***** válasza:
#16: Én is ezt szándékoztam kifejezni, de csak a lepontozás jutott osztályrészemül, szokás szerint. A kérdező jobban hisz az ezoterikus baromságokban, mint az észérveknek. Ez ebben a topicban jellemző (még ha nem is érthető, épelméjű ember számára).
2014. júl. 16. 23:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Az orvosi részét most hagyjuk, az más témakör. Neked gondolom az egybeesés tűnt fel, és hogy más vége lett a tesód és a te esetedben. Igaz? Egyébként szeretnél babát?
2014. júl. 24. 15:24
 19/20 anonim válasza:
Ne haragudj (bar latom nem nagyon birod a negativ hozzaszolasokat) de ha rendesen hasznaltad a gyogyszert, a gumi nem volt lyukas, akkor mi a rak rossebtol estel teherbe? A gondolattol, vagy mi??
2014. júl. 30. 23:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Láttam egy filmet, aminek az volt a csattanója, hogy hibás gumit bocsátott ki egy gyártó, és akkor is megtörténhetett a teherbeesés, ha egyébként rendeltetésszerűen használták. A bonyodalom pont emiatt alakult ki, hogy egy ilyen párnak pont így lett gyereke és a pasi meggyanúsította a nőt, hogy megcsalta, hiszen tőle nem lehet, mert volt gumi, és nem is lyukadt ki, meg stb. Aztán a végén megnyugodtak, mert csak egy hibás szériáról van szó, és ők pechjükre azt használták.

Nos, hogy a való életben megtörténhet-e ilyen, abban nincs tapasztalatom.

Minden esetre a kérdező nem abban a témakörben kérdezett. Neki feltűnt egy egybeesés, ami számára furcsa.

2014. júl. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!