Mire emléxik egy baba? Az tegnapi eseményekre pl ma még emlékezhet?
SAJNOS a kisgyerekben akkor sem alakul ki gonsoz anya kép, ha az anya mindennap ütivágja a babáját.
Nem ettől leszel gonosz anya:-))
Kicsi lehet még a babád, nem írtad mekkora. De gondolj bele, én nap mint nap kiabálok a fiammal aki 22 hónapos, reggeltől estig nemszabad,nemenjoda,másszle,nemásszfel,dobdel,neddmeg,nedugdbe,nehúzdki stb...érdekes módon mégisincs benne a gonosz anya kép:-) Sőt nem is fél! :-)
Hát ez marha jó kérdés hogy mennyire emlékeznek. Én akkor akadtam ki amikor egyik cikkben azt olvastam hogy "a baba emlékezete ilyenkor már pár percre is kiterjed", a másik cikk meg azt írta ugyanolyan korú babákról hogy azért sír a kiságyban mert máshol altattuk és EMLÉKSZIK hogy nem ott ébred fel ahol elaludt... én itt mondtam azt hogy látszik hogy egyik se tudja hogy mit beszél a másik :)
szóval mivel elmondani nem tudják, passz hogy mire emlékeznek. Állítólag 3-4 évesen még a saját születésükre is emlékezhetnek, de nyilván a mindennapi eseményeket hamar elfelejtik. nekünk a porszívótól ijedt meg egyik nap nagyon, de másnap nem kezdett el automatikusan sírni tőle, szóval ha meg is jegyezte, nem befolyásolta a viselkedését. Szerintem nálatok sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!