Miért foglalkoztat embereket az előző életbeli tevékenységük?
Sem a mostani sem pedig az előző életed eseményei nem lényegesek, hisz nem maga a cselekedet, hanem az abból megtanult dolgok a fontosak. Ha nem tanulsz semmit, hasonó helyzet ismét előáll és talán másképp reagálsz, de a lényeg nem a reakciókon van, hanem azon, hogy megtanultad e azt amit kellett belőle. Így feleslegesnek tartom a múltban való turkálást, hisz a problémák amik akkor voltak most is megvannak az életedben, hisz különben már megoldottad volna és nem lehetne ott. Így tök feleslegesen egy olyan életből próbálnak az emberek információhoz jutni amiből még saját magukról sem tudnak semmit(hogy milyenek voltak akkor) ahelyett, hogy a mostani életüket tennék rendbe...
Ti mit gondoltok?
Alapvetően félreértitek a dolgokat. (a bibliát, és Jézus tanítását nem ismervén)
Van 1 "rossz" hírem! Az igazság nem toleráns! Nem tolerálja a hazugságot, a tévedést.
Ha az 1+1=2 akkor rossz hírem van azok számára kik 3-nak vagy bármi másnak vallják. Bocsi, nem 3 hanem kettő. Vállalom, hogy nem leszek/vagyok népszerű, dehát Jézus is beszélt erről.
Ha Jézus az út az igazság és az élet, akkor semmi más nem az Rajta kívül !
Ha 1 apa pofon csapja hülyéskedő gyerekét akkor ő erőszakos? A figyelmeztető, nevelő célzatot miért nem látjátok?
aqer,
jogod van a véleményedhez, de be kellene látnod, hogy az csupán egy vélemény. Sem azt nem látom bizonyítottnak és bizonyíthatónak, hogy a reinkarnáció létezik, sem azt, hogy nem létezik. Ergo a reinkarnációval kapcsolatos határozott állításoknak nem látom helyét - bizonyíthatatlanok. A szentírásokra való hivatkozás sem bizonyít semmit, bármennyire is szeretnéd így beállítani. Ha a veled azonos hitűeket győzködöd, nagyobb sikered lesz, és Te is boldogabb leszel! A tőled eltérő hitűek nem feltétlenül fognak egyetérteni veled. De ebben az esetben mi van? Megölöd őket?
" Megölöd őket?"
Sajnálattal veszem tudomásul.
" Kövesd azt az igazságot, amit te annak vélsz."
ez szubjektivizmus, ami tévút, mert az ember nem abszolút.
"De hagyd azokat, akik szintén tudni vélik az igazat."
nem akarom őket tévedésükben hagyni.
"De a hited még nem bizonyosság."
zsid.11:1 a hit pedig a reménylett dolgok valósága, és a nem látható dolgokról való meggyőződés.
tehát valóság, és meggyőződés !!!
"Te magad hiszed az igazságot, de nem tudod."
játszol a szavakkal amiket nem értesz.
Továbbra sincs bizonyítékod rá, hogy amit te hiszel, az a teljes, és megmásítatlan valóság. Egyetlen dolog bizonyítja, és az a hited. Te ezt hiszed igaznak. Nincsen rá bizonyítékod hogy igazad van, én pedig nem akarom bizonyítani, hogy tévedsz. A tévedés mindenkinek joga, nem vagy megváltó, sem próféta, hogy másokat az "igaz útra" terelhess. Ők azért tehették, mert megihlette őket az istenük, de kétlem hogy téged megszállt volna az isteni szellem. Továbbra is csak azt tudom mondani. Te ezt hiszed igaznak. Ez viszont nem teszi igazzá. (nem is mondom hogy hamis lenne. Sem én, sem te nem tudhatjuk biztosra)
Csak olyan szavakkal "játszók" amiket értek. De ha zavar, akkor csak figyeld meg, te mit csinálsz. Én meg vagyok győződve róla, hogy igazam van, mert nem állítom, hogy ismerem az igazságot. Te meg vagy róla győződve, hogy igazad van, mert úgy hiszed, tudod az igazságot. Melyikünk meggyőződése az igazabb? Erre sem te, sem én nem válaszolhatunk, mert egyikünk sem pártatlan.
"Melyikünk meggyőződése az igazabb? Erre sem te, sem én nem válaszolhatunk, mert egyikünk sem pártatlan."
tévedsz, mert:
"megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket"
szerintem ennél világosabban nem lehet fogalmazni.
tényleg sok emberrel beszélgettem, és kivétel nélkül, mind a relativizmusba "menekültek" a (nekik nem tetsző) igazság elől
A gyakorlatban (mifelénk) az előző életbe való visszavezetés, utaztatás gyógyító tevékenység.
Lélek, vagy ha úgy tetszik elme gyyógyítása, amely gyógyítása kihathat (nem garantált, de esélyes) akár fizikai betegségek gyógyítására is.
Részt vettem ilyenben. Nem tudom, hogy előző életbeli élmény volt, de hogy lelkileg felforgatott az biztos. Inkább gondolnám egyfajta hipnoterápiának, lélek, érzelemlenyomatok feltérképezésének.
Ennyit tudok, mint racionális, földhözragadt ember ehhez hozzátenni
#49, a fogalmazásmódod arra enged következtetni, hogy ** utaztatás alanya voltál. Vagy tévedek?
Feltűnt, hogy nem azt írod, hogy meggyógyított, hanem hogy "lelkileg felforgatott". Ezek szerint az utaztatásod nem érte el a kívánt célt? Ez a lelki felforgatás miben nyilvánult meg, ha meg szabad kérdezni?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!