Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vajon van élet a halál előtt?

Vajon van élet a halál előtt?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok rola?
2015. júl. 20. 00:58
1 2 3
 11/21 homo ludensz ***** válasza:
Hit kérdése. Amikor "valaki" eljut oda hogy leszületik ide a földre előtte csak mint lélek létezik,talán mint tudatosság.Mondjuk én hiszek a reinkarnációban ezért írtam hogy hit kérdése.
2015. júl. 20. 11:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Nincs. Csak átmeneti állapota a halálnak.

,, Élve halunk,halva élünk."

2015. júl. 20. 11:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehet én értelmezem a kérdést rosszul de mielőtt meghalok akkor élek nem ??
2015. júl. 20. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
lehet hogy nincs
2015. júl. 20. 17:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a halálnak semmi értelme nincs...
2015. júl. 20. 20:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Ja ezt egy graffitin olvastam legutóljára. Elég elmés, de egyben ironikus jellemző mondat a mostani társadalom tipikus figuráira.

Objektíven bizonyosan igen, mert a halál csak az élet fogalom után értelmezhető.

Szubjektíven sok ember érezheti hogy nem igazán él, nem tudja miért hogyan, hol romlott el, de úgy érzi, nem úgy éli életét, ahogy neki az megfelelő volna.

Nos soknak Nincs élet a halál előtt.

2015. júl. 22. 08:27
 17/21 homo ludensz ***** válasza:

Aki elfogadja az éltek láncolatát az ellentétben azzal aki egy életciklusban gondolkodik az talán nem mindent akar bezsúfolni,átélni,megszerezni egyetlen emberöltő alatt.

Nincs élet előtt és nincs élet után mert az csak a mostani gondolkodásunk és a mostani létünkről való előre s hátra való nézelődés minden konkrétumot nélkülöző terméke. Egyes kutatások javasolják a várandós mamáknak hogy beszélgessenek a méhükben hordott magzattal,míg mások javasolják a regressziós hipnózist hogy valamit előhozzanak az előző életből. Mind két törekvés magában rejti az előtte s utána való ismeretszerzés igényét.

2015. júl. 22. 21:18
 18/21 anonim válasza:
100%
Szerintem ha van élet a halál után akkor a halál elött is van mivel nem létezhet az egyik a másiknélkül.de ez az én véleményem
2015. júl. 22. 21:29
 19/21 anonim válasza:

Miért?? Most élsz nem?! És majd meghalsz. A

És most élsz-->majd meghalsz. Tehát van

2015. júl. 23. 06:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves 06:38-as!

És honnan tudjuk hogy élünk-e?

Az is lehet, hogy valójában az a halott, aki nem úgy éli az életét ahogyan neki jó. Az milyen élet akkor, ha nem boldog?

Az nem élet.

2015. júl. 23. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!