Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hova kerulok, ha megolom magam?

Hova kerulok, ha megolom magam?

Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 09:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
#49 Legyen igy;)
2015. jún. 30. 10:44
 52/64 A kérdező kommentje:
Sokszor gondolkoztam mar azon, miert vagyok ilyen kis erzekeny lany, de valoszinuleg igy szulettem es hiaba a sok szenvedesnek, van hova fejlodnie ennek a "leleknek". Mikor szerelmi banatom van, vagy mikor nem sikerul egy vizsga meg masodjara sem, akkor erzem, hogy embertmegprobalo szenvedes lesz urra rajtam. Nem nagy problemak en megis "belehalok". :(
2015. jún. 30. 10:48
 53/64 anonim ***** válasza:

Sehova.

Nem fizikai világba.

Nyugodtan tedd meg. De 3. világháboru elött ne inkarnálódj ha dönthetsz.

2015. jún. 30. 13:03
 54/64 anonim ***** válasza:
0%

Joker:

"Ha jelen esetben eldobod, amiben előzőleg hittél"

Dehogyis, ez megegyezik az én hitemmel. Mikor állítottam mást?

"Ha a lélek az adathordozó"

Nem adathordozó. Ezekhez az infókhoz más lelkek is hozzáférhetnek. Tehát lehet tanulni mások tapasztalataiból is, de ez olyan mint az önkielégítés, élőben minden sokkal jobb :)

"De reinkarnáció után az ember ez nem így van ezzel, mert nem emlékszik az előző életére."

Emlékezhetsz rá, ezt is leírtam. Ez nem az egri csillagok, nem csak minden második bekezdést kell elolvasni, mert akkor nehéz dolgod lesz a megértéssel.

"az agy pedig csak egy közvetítő a testem és a lelkem között"

Az agy a tested része. Nem csak az agyad áll kapcsolatban a lelkeddel, ez nem ilyen egyszerű. Millió kis kapcsolat van a tested minden pontján. Nyilván az agy egy központ. A testruha keresztmetszete, kapacitása nem engedi, ha teljes mértékű a kapcsolat, hogy a lélek információihoz 100%-ban hozzáférj. Mint már mondtam, emlékezhetsz az előző életedre. Vagy akár máséra is. De ez már a határok feszegetése. Sokaknak jobb, hogy nem emlékeznek, azt is leírtam miért.

2015. jún. 30. 13:19
 55/64 anonim ***** válasza:

mortymr, vicces vagy, hogy részmondatokat vagdosol ki magadnak. :D

"Nem adathordozó. Ezekhez az infókhoz más lelkek is hozzáférhetnek."

Már annyira eltértél a tárgytól, hogy kollektív tudatként azonosítod önmagad. Pedig ez megin egy újabb érv a fejetlenségre, mert nem ismered azt a szót, hogy "nem tudom", mert bizony ez az igazság, ez a tökéletes válasz!

"Az agy a tested része. Nem csak az agyad áll kapcsolatban a lelkeddel, ez nem ilyen egyszerű. Millió kis kapcsolat van a tested minden pontján. Nyilván az agy egy központ. A testruha keresztmetszete, kapacitása nem engedi, ha teljes mértékű a kapcsolat, hogy a lélek információihoz 100%-ban hozzáférj."

Ezeket a szabályokat te találtad ki, vagy rátudsz cáfolni? Honnan vannak ezek az információk? Kísérletekkel támasztottad alá?

Ha kollektív tudatként azonosítod magad, akkor Nem beszélhetünk valódi újjászületésről, sőt semmilyen újjászületésről nem beszélhetünk, mert még az emlékeket sem örökíti át a másik testnek, még ha átörökítené annak a bizonyos embernek, akkor sem nevezhetnéd azt a másik embert önmagadnak, mert nem te születsz újjá, hanem megkapja a te emlékeidet, viszont ez természetesen nem így van, mert nem örökít át semmit. Én azt mondom neked, hogy hagyd inkább, mert gikszer az egész!

"Dehogyis, ez megegyezik az én hitemmel. Mikor állítottam mást?"

Nem egyezik meg a tiéddel, hanem mész a 37-es után, mert szép és csicsás szavakat használ. De ne ítélj a borító alapján, mert a 37-es féle kommentek telis-tele vannak gikszerekkel, amiből eddig, csak egyet említettem meg. Hát úgy látszik korán örültetek. :D

2015. jún. 30. 14:59
 56/64 anonim ***** válasza:
25%

"Már annyira eltértél a tárgytól, hogy kollektív tudatként azonosítod önmagad"

Mivel mindennek egy a a forrása, lényegében egy óriási kollektív tudatról beszélünk, ami részekre osztotta önmagát, a részek is tudatosak önmagukra, de tudatosak a közös forrásra is. Végig ezt magyaráztam, hogy a végtelen intelligens önzetlen szeretet a teremtés forrása és még mindig zajlik a teremtés és te is a részese vagy a teremtésnek.

"Ezeket a szabályokat te találtad ki, vagy rátudsz cáfolni?"

Ha a test véges és azt feltételezzük, hogy a lélek végtelen/örök életű (pedig igazából nem, de ez már egy másik történet), akkor a végtelen hogyan férhetne el egy végesben. Logikus, hogy a véges nem képes teljes valójában érzékelni a végtelent. És hányszor leírtam már azt is, hogy a szent tudományod jelenleg formájában nem tudja igazolni, csak az emberek tapasztalati beszámolójából illetve abból indulhatsz ki, hogy pár milliárd ember azért tudja rajtad kívül, hogy van lelke. Mondhatni ez a többség, a normális, te vagy az anomália, aberráció, aki azt állítod, hogy nincs, mert nem tudod megmérni.

"Nem beszélhetünk valódi újjászületésről, sőt semmilyen újjászületésről nem"

Látom kezded érteni a részleteket, de még nem állt össze a kép. NEM az a személy születik újjá, ami most vagy. Ez a személyiséged csupán ERRE a szerepre alakul ki. Miért örökítődne ugyanez át egy másik tested másik szerepébe? Oda majd kialakul az új személyiséged, ami a szerepet megfelelően szolgálja. Tetszik érteni? Az a keresztény vallás hiedelme, hogy a személyiséged megy a mennyországba és a kaporszakállú, aki szintén személyiség, majd jól megítél és akkor lesz kapsz. Ezen túl kéne lépni végre, a lélek egy sokkal nagyobb dolog mint egy személyiség, illetve az Isten is több annál, minthogy egy személyiség legyen (attól hogy nem személyiség, még NEM TUDATTALAN, ahogy a monoisták gondolják).

"Nem egyezik meg a tiéddel, hanem mész a 37-es után, mert szép és csicsás szavakat használ."

Ugyanezt magyaráztam már hetek óta, biztos vagyok benne hogy az "antenna"/test ruha elméletet is kifejtettem...

Olvass utána a témának és akkor cseveghetünk. Azok alapján, amiket írsz, lövésed sincs a reinkarnációról, vagy bármiről. Olvasd el a "Lelkünk útja" című könyvet. Nem kell megijedni, vékony kis kötetecskékről van szó és fenn van ingyen is a neten magyarul...

2015. jún. 30. 15:27
 57/64 anonim válasza:
a földbe a kukacoknak ...
2015. júl. 5. 05:46
 58/64 balkalolka ***** válasza:
0%
Börtönbe mert emberölésnek számít.
2015. júl. 5. 07:02
 59/64 aries 2 ***** válasza:
Lehet, hogy a pokolra...
2015. júl. 5. 11:36
 60/64 anonim ***** válasza:
42%
Az általános iskola (emelt szintű, nyelvtanos) első osztályába, az ékezetes betűk és a helyesírás szabályainak megismerése céljából. Ott megtanulod azt is, hogy tiszteld meg korrekt helyesírással (nyelvtanilag helyes megjelenítéssel) feltett kérdésekkel azokat az embereket, akiktől azt várod el, hogy idejük egy részét rád fordítsák.
2015. júl. 6. 21:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!