Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Engedd el, ami gátol kontra...

Engedd el, ami gátol kontra szeress mindenkit a hibáival együtt. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Nekem egy olyan anyám van, akitől születésem óta csak rosszat kapok. Amit vele kapcsolatban érezni tudok, az mind rossz. Elhatároztam, hogy elengedem, tehát nem engedem, hogy részt vegyen az életemben ezentúl, és tönkre tegye az örömöm, az önbecsülésem, a szabadidőm, a családommal töltött időt. Megkönnyebbültem, mikor ezt a döntést meghoztam és boldogság lett rajtam úrrá. Viszont a karma törvényei szerint ugye nem véletlenül választottam őt. Talán nem szabadna lezárnom a vele való kapcsolatomat. És annak ellenére, hogy ő sosem szeretett engem, nekem szeretnem és támogatnom kellene? /Hozzá teszem, semmiféle támogatásra nem szorul, remek az egészsége és az anyagi helyzete is./ De engem mindig csak visszahúz, kihasznál, elkedvetlenít, kizsigerel. Szerintetek mi lehet a dolgom vele? Hallgassak a szívemre és engedjem el őt, vagy ezzel hibát követek el, megoldatlan marad a feladatom?
2015. máj. 8. 18:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeress úgy mindenkit, hogy nem ragaszkodsz hozzájuk. A ragaszkodás már birtoklást jelent, azaz magadhoz kötöd a másikat. Ha magadhoz kötsz valakit azzal gátolod is egyben a saját szabad akaratát. Ez helytelen!
2015. máj. 11. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!