Védőnő kontra háziorvos. Kinél hogyan működnek együtt?
Kinek milyen tapasztalata van a dokiról és a védőnőről?
Nálunk a doki egy tündér,a védőnőt inkább hagyjuk.A gondom az,hogy homlok egyenest mást mondanak,mikor mi jó és nem jó.Már nem tudok sokszor kiigazodni a dolgokon.A védőnő nyíltan kimondja,hogy szerinte a doki hülye.Pedig tényleg kedves.Igaz idős,de ha úgy gondolja akkor nem gyógyszert ír fel,hanem valami gyógynövényt ajánl.
Nálatok hogyan működik?
Nálunk teljes összhangban dolgoznak. Együtt járnak ki az újszülöttekhez, együtt tartják a tanácsadást. És ugyanazokat a nézeteket vallják a gyógyítás, gondozás terén.
Bár, olvasva ezen az oldalon található véleményeket, ez ritka dolognak számít. Ezek szerint szerencsések vagyunk.
Nálunk mindkettő rendes nagyon. A gyerekorvos az én orvosom is volt.:) DE mostmár magáz, furcsa. Jól kijönnek egymással amúgy. De ha én valamit máshogy gondolok, nem hallagtok rájuk.
Hát, ha ennyire nem lehet rajtuk eligazodni, mert mindkettő mást mond, akkor csak te tudod eldönteni, hogy szerinted melyik jó tanács és melyiket fogadod meg.
Igen persze,én még csak elvagyok,csak nagyon zavar ez a fejetlenség.
A doki szerint nyugodtan adjak már gyümiket,főzeléket,rizst....(amit adok is)A védőnő meg magyaráz,hogy még az almát sem.
Akinek első babája van és esetleg nincs segítsége az mit csinál??
Szia!
Na nálam is hasonló a helyzet:( Teljesen mást mond a doki, mint a védőnő. A védőnő szerintem jobb tanácsokkal lát el, mint a doki:S Sokszor nem tudom kinek a szavát fogadjam meg.
Üdv.4,5 hós anyuka
nálunk is az a helyzet mint nálatok
amikor a védőnőtől kérdezek valamit, akkor visszakérdez, hogy ki is a doktornénink (mintha nem tudná?), és akkor azt mondja, hogy érdeklődjünk tőle
mintha félne tőle, vagy ilyesmi
De attól függetlenül aranyos mind a 2, külön-külön :)
És ti hogyan oldjátok meg a helyzetet?
Nagyon nehéz mert már nem tudom kinek mit mondjak.És utálom az ilyen dolgokat.A múltkor megmondtam a vnőnek,hogy eszünk almát és leszedte a fejem,hogy ráér azt majd 8-9 hónaposan is .
A babám sajnos tápszeres és "már" majdnem 6 hónapos.Miért jobb az neki,ha hazudik az ember??
Persze,hogy adom!Sőt.
Csak az elv bosszant!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!