Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Látja valaki az aurát? Milyen...

Látja valaki az aurát? Milyen színű a harmadik szem, illetve a korona csakra?

Figyelt kérdés

Csak az válaszoljon, aki látja. Úgy tudom, a harmadik szem indigó, a korona ibolya színű, de valahol úgy írják, hogy a harmadik szem ibolya, a korona csakra pedig fehér sínű, pl itt:

[link]

2015. ápr. 6. 11:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
47%
#20 Úgy látom te pedig a szavak értelmezését nem gyakoroltad. Csak a piros pöcök nyomógatást. Vitatkozni pedig pláne nem akarod veled, egyszerűen azért, mert nincs miről ;)
2015. ápr. 6. 19:06
 22/25 Ozmium42 ***** válasza:
40%
Hány évet kell foglalkozni a semmivel, hogy garantáltan semmi legyen? És miért kell mindannyiunknak külön-külön? Végeztek egy kísérletet, amiben auralátókat kértek meg, hogy kísérleti körülmények között reprodukálják a képességeiket. Csak egy jelentkező volt, ő el is bukott. Nyilván az érzékszerv maga az ember, és mi nem emberek vagyunk.
2015. ápr. 6. 19:07
 23/25 anonim ***** válasza:
76%

Jelenleg elég sokat, mert amit te csinálsz, az csupán annyi, hogy általánosítasz, és beírod mindenhova, hogy "ez nem létezik". Az nem nagy tudomány. Mások véleményének a szajkózása pedig nem vélemény, ezért írtam, hogy ha annyira bizonyítani szeretnél, vedd a fáradtságot, és mélyedj el benne. Utána beszélhetünk, és elmondhatod, hogy szerinted miért nem működik, a tapasztalataid alapján. Vagy hol találtál logikátlanságot, vagy bármit, ami miatt megkérdőjelezhető a létezése. Most csak feltételezel.

Az nem vita, hogy minden mondatomra "nem létezhet, tehát nincs" módon válaszolsz. Továbbra sem értem, hogy miért jó olyan témakörben írogatni, ahol hülyeségnek tartod az egészet. Neked fontos a véleményed, rendben, a sajátja mindenkinek az. Ha ebben van építő jellegű, akkor megoszthatod, a világ jobb lesz tőle. Vannak csalók is, több, mint akik tudnak is valamit, elismerem. De te nem elemzed egyik állítást sem, csak mindenkit csalónak kiáltasz ki. Én itt befejeztem, mert nem ez volt a fő kérdés, amit a kérdező tett fel. Ha van miről vitázni, vannak érvek, és van hova jutni a vitából, ami nem anyázás, állok elébe.

2015. ápr. 6. 19:15
 24/25 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
10%
2015. ápr. 6. 19:22
 25/25 A kérdező kommentje:
most mi a francért kell a trollokkal vitatkozni? Úgy is belepofáznak mindenbe, mert nincs jobb dolguk, utána meg csak lepontoznak. Értelmezni kellene a kérdést és válaszolni rá, ha tudtok, ha meg nem érdekel, vagy nem hiszel benne, nem muszály rákattintani a kérdésre szivik, de tényleg. Aki a kérdésre válaszolt, annak köszönöm.
2015. ápr. 6. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!