Látja valaki az aurát? Milyen színű a harmadik szem, illetve a korona csakra?
Csak az válaszoljon, aki látja. Úgy tudom, a harmadik szem indigó, a korona ibolya színű, de valahol úgy írják, hogy a harmadik szem ibolya, a korona csakra pedig fehér sínű, pl itt:
Jelenleg elég sokat, mert amit te csinálsz, az csupán annyi, hogy általánosítasz, és beírod mindenhova, hogy "ez nem létezik". Az nem nagy tudomány. Mások véleményének a szajkózása pedig nem vélemény, ezért írtam, hogy ha annyira bizonyítani szeretnél, vedd a fáradtságot, és mélyedj el benne. Utána beszélhetünk, és elmondhatod, hogy szerinted miért nem működik, a tapasztalataid alapján. Vagy hol találtál logikátlanságot, vagy bármit, ami miatt megkérdőjelezhető a létezése. Most csak feltételezel.
Az nem vita, hogy minden mondatomra "nem létezhet, tehát nincs" módon válaszolsz. Továbbra sem értem, hogy miért jó olyan témakörben írogatni, ahol hülyeségnek tartod az egészet. Neked fontos a véleményed, rendben, a sajátja mindenkinek az. Ha ebben van építő jellegű, akkor megoszthatod, a világ jobb lesz tőle. Vannak csalók is, több, mint akik tudnak is valamit, elismerem. De te nem elemzed egyik állítást sem, csak mindenkit csalónak kiáltasz ki. Én itt befejeztem, mert nem ez volt a fő kérdés, amit a kérdező tett fel. Ha van miről vitázni, vannak érvek, és van hova jutni a vitából, ami nem anyázás, állok elébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!