Ismeritek az előző életét elmesélő újszülött tőrténetét?
Úgy a '80-'90-es években keringett egy tőrténet közszájon, az érdekel ki mit tud erről ? Mi lehet igaz belőle? Milyen következtetéseket kell levonni belőle?
A tőrténet szerint egy vidéki korházban egy újszülött a világra jőve egyből elmesélte helyben a szülésznők előtt előző életének tőrténetét. Elmondta, hogy ki volt, mi volt, hol élt, mit dolgozott stb. A szülészek nagyon csodálkoztak, mindenki a korházban nagyon meg volt lepődve. Alig egy percel miután elmesélt mindent felsírt és többet nem mondott sosem semmit. Mintha valami programot kitörőltek volna benne. Egy újság is leközőlte meg lehet a rádióban is volt, ebben nem vagyok biztos. Ki mit tud erről?
19.es
Úgy látom Te beszélsz nagy butaságokat:
"Butaságnak tartom, hogy a mai világban, ahol minden mérhető és tudományosan magyarázható, te egy olyan elméletet sulykolsz, aminek nyilvánvalóan semmi alapja. "
aki leragadt a múltban.
materialisták hite:
Remélem ennyi elég a gyengébbekért!
Értem én, hogy villanymotor, de mi az, ami hajccsa?
Mégis milyen nyelven beszélt a beszélni képtelen újszülött?
Mekkora az esélye a léleknek, hogy ugyanazon nyelvterületre reinkalnálódjék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!