Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ismeritek az előző életét...

Ismeritek az előző életét elmesélő újszülött tőrténetét?

Figyelt kérdés

Úgy a '80-'90-es években keringett egy tőrténet közszájon, az érdekel ki mit tud erről ? Mi lehet igaz belőle? Milyen következtetéseket kell levonni belőle?

A tőrténet szerint egy vidéki korházban egy újszülött a világra jőve egyből elmesélte helyben a szülésznők előtt előző életének tőrténetét. Elmondta, hogy ki volt, mi volt, hol élt, mit dolgozott stb. A szülészek nagyon csodálkoztak, mindenki a korházban nagyon meg volt lepődve. Alig egy percel miután elmesélt mindent felsírt és többet nem mondott sosem semmit. Mintha valami programot kitörőltek volna benne. Egy újság is leközőlte meg lehet a rádióban is volt, ebben nem vagyok biztos. Ki mit tud erről?

2015. márc. 28. 11:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ezt ma osztotta meg egy ismerősöm,hallgasd meg. TAnulságos és valahol kapcsolodik a kérdésedhez: [link]
2015. márc. 31. 09:10
 12/22 A kérdező kommentje:

A csecsemőnek ugyanúgy nincsenek fogai, mint az öregembernek, de attólmég az öreg is el tudja mondani amit akar. A csecsemő is el tudná, ha lenne mit :xD

Meg tudna-e beszélni, itt jön képrbe a reinkarnáció, ismerte előző életéből a beszédet és beszét.

Ha azt mondom neked, hogy akciós a zacskósleves a CBA-ba elhiszed, és elrohansz venni egyet, pedig nem bizonyította be neked senki. Ugyanígy igaz a reinkarnáció is, hiszen annyian mesélték el életeiket. Mivel a tudamány nem cáfólta meg, így azt is elfogadhatjuk igaznak. A piroskáról nincsenek tömegesen emlékeik az embereknek, de a reinkarnációról igen. Én is nagyvezér voltam egyik középkori életemben és képeim is vannak a csatákról.

Ismeritek ezt a tőrténetet?

2015. ápr. 12. 20:10
 13/22 anonim ***** válasza:

Te ütődött, a zacskós leves létezéséről mindenki meggyőződhet, a reinkarnációról meg csak mesék vannak. Ennyire nehéz felfogni a különbséget?

Nem létező dolgokat pedig nem lehet cáfolni, mivel nincs olyan tulajdonságuk ami alapján vizsgálhatóak lennének.

Eszmefuttatásod alapján kijelenthetjük hogy egy lélek csak akkor születhet új testbe ha előtte száz éven át kényezteti Adolf Hitlert vagy bármelyik történelmi tömeggyilkost a szellemvilágban. Hogy ez így van azt onnan lehet tudni hogy a tudomány még nem cáfolta meg.

Te... te trollnak is nagyon gyenge.

2015. ápr. 13. 02:46
 14/22 A kérdező kommentje:

Te vagy ütődött. Az előző életeket nem tudjuk bizonyítani tudományosan, mert még a tudomány nem eléggé fejlett, de bizonyíték sok van, visszaemlékezésekből, ha ezt te nem tudod a te bajod. A zacskóslevest látod, ezért elhiszed a reinkarnációt nem ezért nem hiszed el.

Nem akarok meddő vitába keveredni. Ismeritek az előző életét elmesélő újszülött tőrténetét?

2015. ápr. 24. 21:36
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem ismerem... Még soha nem halottam róla, és elég abszurdnak tűnik. Vannak hihetőbb történetek a reinkarnációról (habár én ezek ellenére sem hiszem el) , de az hogy egy újszülött beszélni kezdett és elmesélt egy egész életet.....
2015. ápr. 25. 11:57
 16/22 anonim ***** válasza:
Szánalmas érv a tudomány hibájának beállítani azt hogy nem tudja bebizonyítani a mesédet. Bizonyíték pontosan nulla darab van a reinkarnációról, különben nem is vitáznánk róla. A zacskós leves létét nem csak nekem, hanem mindenkinek be lehet bizonyítani, a reinkarnáció létét meg nem. Az hogy egyesek azt képzelik hogy volt előző életük nem bizonyíték. Hogy meddő vitába keveredj elkerülhetetlen, ha egyszer nem létező dologról kéred ki a véleményünket...
2015. ápr. 25. 13:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Én hiszek a reinkarnációban, de ezt sztorit egyáltalán nem tudom elhinni.

Egy helyen láttam vagy olvastam, hogy egy beszélni még nem tudó, de nem újszülött gyerek kimondott egy pár szavas mondatot az előző életével/ halálával kapcsolatban. Azt még esetleg el tudom hinni. Ha valakit érdekel és rákeresne, talán az volt a mondat, hogy "Ki lőtte le a szarvast?".

2017. aug. 5. 11:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez eléggé hihetetlen sztori hogy egy újszülött tudott beszélni is valaha.Azt annàl inkàbb elhiszem ha egy 10 éves mondja el akkor még van valósàg alapja mert már ott kifejlődött a beszédkészsége na de egy újszülöttnél még ez nem mondható el .Azt eltudom képzelni hogy pénzre volt szükségük és kitalàltak valamijen sztorit .:D
2017. aug. 29. 18:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy az újszülött nem a fogak hianya miatt nem tud beszélni. A beszéd megtanulása hónapok munkája és a körülöttr lévőktől tanulja meg. Nem tudnak beszélni az újszülöttek, hidd el.

A reinkarnációról szóló történetek pedig baromi egyszerűen magyarázhatóak.

Ha az agy hinni akar valamiben, akkor képes az emlékeket úgy formálni, hogy az igaznak hasson. Ezért van az, hogy az erőszakos bűncselekményt elszenvedő áldoztok sokszor nem emlékeznek a történtekre és ezért van, hogy valósnak tűnő emlékeket tud felhozni az elme csecsemőkorból pusztán szülői elbeszélésekből. Ezek puszta hallucinációnak is felfogható emlékek,amiket valóban az agy gyárt le.

Tehát az, hogy emberek "emlékeznek" az előző életükre valóban nem emlék, hanem egy kreált valóságkép.

Aki nem hisz a reinkarnacióban az érdekes módon nem is lát "emlékképeket". Mivel az agya nem akarja valósnak látni a valótlant.

Butaságnak tartom, hogy a mai világban, ahol minden mérhető és tudományosan magyarázható, te egy olyan elméletet sulykolsz, aminek nyilvánvalóan semmi alapja.

2018. aug. 1. 10:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Szóról szóra igaz de hiányoznak részletek: Miután lenyomta a sztorit levarrta az egyik szülésznőt utána rágyújtott egy szivarra.
2018. aug. 17. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!