Kedves és utálatos felhasználók észre vettem, hogy az ezotéria ellaposodott tennünk kéne ellene, hogy az ezotéria újjászülessen, régi fényében pompázzon. Mit tehetünk ennek érdekében?
Mostanában megnőtt a kételkedők száma, aminek az eredménye, hogy egyre többen képtelenek elvándorolni az ezotéria berkeibő egy messzi messzi weboldalon szórakoztatni a célközönséget, namármost ez nemcsakhogy gusztustalan és modortalan abnormális viselkedés a részükről, hanem ellehetetlenítik a szórakozni vágyó emberek érdeklődését is. Mindenkit megkérek arra, hogy a kérdésekben több fantáziát csempészen bele akár illegálisan, de ha lehet legálisan! A kételkedők pedig csituljanak egy kicsit, mert félelmet keltenek, a már így is megrendült ezotéria hívő szívében. Ez pedig visszafogja az egyedfejlődést, aminek következménye az lesz, hogy az emberiség valahány negyede nem tud majd beilleszkedni, a már így is gyors ütemben fejlődő Magyarországban a vége pedig fejetlenség lesz. Van elég bajunk így hír Viktorral az Orbánnal.
Üdv, J Ügynök
SNISS, te olyan időmilliomos féle vagy? Na mielőtt azt hinnéd én is el kell árulnom, hogy én munkából kifolyólag netzek. Muszáj a civileket szemmel tartani.
#10 Sajnos nem szleng, mert diszleksziás vagyok kis korom óta. Sokan azt mondják, hogy indigó vagyok, de nem hiszek nekik. Mind hazugok! :(
Én is leléptem már.
Néha benézek, van e értelmes kérdés. Nem nagyon.
A szkeptikusok kénytelenek lesznek egymást szórakoztatni...
SNISS neked gyereked is van? Így már érthető, nekem is volt, illetve nekem nem volt, de a volt barátnőmnek igen. Kifogtam egy idős macát, hihetetlen mily hamar felnőnek ezek a ember csemeték, de van még remény sok év múlva kirepülnek az ablakon :DDD
#13 Nehogy el menj, nem találsz jobb oldalt te buta szamár. Gyere vissza nem fogunk bántani többé soha esküszöm. A keresztbe tett ujjaimra ne is figyelj xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!