Kedves és utálatos felhasználók észre vettem, hogy az ezotéria ellaposodott tennünk kéne ellene, hogy az ezotéria újjászülessen, régi fényében pompázzon. Mit tehetünk ennek érdekében?
Mostanában megnőtt a kételkedők száma, aminek az eredménye, hogy egyre többen képtelenek elvándorolni az ezotéria berkeibő egy messzi messzi weboldalon szórakoztatni a célközönséget, namármost ez nemcsakhogy gusztustalan és modortalan abnormális viselkedés a részükről, hanem ellehetetlenítik a szórakozni vágyó emberek érdeklődését is. Mindenkit megkérek arra, hogy a kérdésekben több fantáziát csempészen bele akár illegálisan, de ha lehet legálisan! A kételkedők pedig csituljanak egy kicsit, mert félelmet keltenek, a már így is megrendült ezotéria hívő szívében. Ez pedig visszafogja az egyedfejlődést, aminek következménye az lesz, hogy az emberiség valahány negyede nem tud majd beilleszkedni, a már így is gyors ütemben fejlődő Magyarországban a vége pedig fejetlenség lesz. Van elég bajunk így hír Viktorral az Orbánnal.
Üdv, J Ügynök
SNISS! szeretném, ha a jövőnk az ember jövője lenne és nem a technikáé. Nagyon is kétélű a technika, több mint 95 %-a a hadiipart szolgálja, egy kis rész van csurgatva belőle az embernek, hogy kényelmességében elbutuljanak.
Tudom, hogy nagyon el leszek ítélve itt (és máshol, mindenhol), de gondolkozzatok el, mit jelentenek József Attila sorai:
"Én túllépek e mai kocsmán,
az értelemig és tovább!"
-------------------------------
hogyan? és hova?
---------------------
József Attila írja:
"én nem azért jöttem, hogy bőgjek, hogy buzdítsak, hanem hogy tegyek. Egy mindannyiunknál szociálisabb ember szinte csak sejtett alakja lebeg a szívek fölött. Kell, hogy reá rakjam húsomat, és beleágyazzam csontjaimat. Hogy ez nem művészet? Hát akkor fütyülök a művészetre, én többet akarok, én azt akarom, ami kell..."
------------------------------------------
Köszönöm a figyelmet.
7-8 "pedig az nagyon fotós" azt hittem, valami új szleng, amit még nem hallottam :D:D (elgondolkodtam rajta: hogy nagyon jó téma paparazzóknak, vagy hogy??:))))
- na, megyek, elengedtek a zöldlények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!