Mi a véleményetek erről?
Egy ideje elkezdett komolyabban is foglalkoztatni a reinkarnáció(újjászületés).(Bár ez tulajdonképpen,nem tudom minek nevezhető)
Tudni kell rólam,hogy nagyon szeretem az állatokat,itthon is előszeretettel tartok kutyát és macskákat.Egyszer elpusztult az egyik macskám,természetesen mindenki megsíratta.Alig telt el egy hónap,egy nagyon szép kóbor macska jelent meg az ajtónk előtt,s mi végül befogadtuk őt.Családtag lett.Az idők során több kisállatomtól is el kellett búcsuznom,de mindig azt tapasztaltam,hogy valamilyen okból kifolyólag kaptam helyette egy másikat(vagy úgy hozta a sors,hogy felénk kóborolt,vagy valaki nekünk adta,pedig tulajdonképpen nem terveztük az érkezését).Az állatok mindig küldtek maguk helyett egy másikat,hogy könyebb legyen feldolgozni a hiányukat.Eddig mindegyik állat elvesztésénél így történt.
Ti mit gondoltok erről??
Én nem zárom ki a reinkarnáció létezését, de amit írtál, arra azt mondanám, hogy "lehet hogy úgy van de lehet , hogy nem".Ezt így biztosra kijelenteni nem merném a helyedben. Az Te is jól tudod, hogy az emberi elme mindenre tud valami kitűnő magyarázatot.
Ha tudományos beállítottságú vagyok akkor tudományos magyarázatokat fogok mondani , ha spirituális beállítottságú vagyok , akkor spirituális magyarázatot fogok mondani.
Az , hogy valójában mi az igazság , azt nem könnyű megtudni, főleg úgy hogy a magyarázataink zöme másoktól, könyvekből, egyéb infókból ered.
A reinkarnációra is akkor mondhatnám biztosra , hogy hiszek benne, ha a saját bőrömön megtapasztaltam, megéltem , "visszaemlékszem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!