Újjászületés? Erről mit gondoltok?
Az élet örök rejtélyeiről, hogy mi az igazság...nincsen konkrét elképzelésem.
Érdekel a téma, azonban túl összetettnek találom ahhoz, hogy választ adhatnék rá. Így elfogadok minden elméletet, minden véleményt, különösebb figyelmet azonban nem szentelek erre.
Egy dolog azonban most nem hagy nyugodni: a napokban mesélték el szüleim, milyen (számukra meglehetősen furcsa) dolgokat mondtam el nekik gyerek koromban. Rettenetesen féltem a haláltól akkoriban (egy két éves gyerek nem ismeri a halál fogalmát). Temetésről beszéltem: ,,betettek a földbe''. Akkoriban nem volt Tv, legalábbis nem nálunk, hogy ilyesmiket lássak, s azt meséljem el.
Szekerekről beszéltem, állításuk szerint a nevemet is elmondtam, e-betűs névre emlékeznek.
A téma most nagyon foglalkoztat. Ezek szerint létezik előző élet, volt előző életem? Kíváncsi lennék mások véleményére:). Esetleg másoknak is vannak hasonló tapasztalataik?
Én pedig arra emlékszem gyerekkoromból, hogy a türkizzöld rózsaszínkerekű, Wolksvagenemmel játszottam az erkélyen. Valahogy legurult, én pedig utánna estem. Ez nyilván lehetetlen, egyszer el is mondtam anyának, hogy én már estem le. De nem hitte el. nyilván álmodtad, én se előző életemben estem le.
(Elég fura lehet a sztori, de most kivételesen nem poénból írtam, mint oly sok válaszom :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!