Delic kérdése:

Hol van a pokol?

Figyelt kérdés
Sok neves lelekkutatot meghallgattam e temaban,es nagy meglepetesemre azt mondtak hogy itt a Foldon.Lehetseges ez?

2015. jan. 25. 19:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%

Szkeptikus vagyok, tehát a Pokolra fogok jutni.

Ha a Pokolra jutok, bebizonyosodik számomra, hogy van halál utáni élet. (Akik viszont hisznek benne, soha nem tudják meg, ha nincs!)

.

Hol van a pokol?

Hibás kérdés, mert a Pokol nem hely, hanem állapot.

Tehát mindenkinek önmagában van a saját pokla.

2015. jan. 25. 20:39
 12/25 A kérdező kommentje:
Megneztem a hell of sounds bejatszast, eleg hitelesnek tunik,sajnos keveset ertek angolul :(
2015. jan. 25. 20:40
 13/25 A kérdező kommentje:

Kedves szkeptikus en is az voltam de ratalalltam erre a videora es nagyon meggyozott aztan tovabb kutattam es meg jobban meggyozodtem

https://www.youtube.com/watch?v=ZzMVyzoObpg&list=PLaTh6scaeW..

2015. jan. 25. 20:45
 14/25 anonim ***** válasza:
Pakson, a Fehervari uton keresd!
2015. jan. 25. 20:53
 15/25 anonim ***** válasza:

Hát egyvalami biztos:

Az embei butaság vámszedői jól megélnek a fantáziaeszmék terjesztéséből.

2015. jan. 25. 21:23
 16/25 A kérdező kommentje:
Szerintem a Darwini evolucios elmelet vagy a finnugor eredetunk tartozik a tudomanyos fantasztikum kategoriaba.
2015. jan. 25. 21:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Az igazi pokol Magyarországon van. A másik pokolban, ahol Luciferike a miniszterelnök nem kell annyi adót fizetni, mint nálunk, ha egyszer oda kerülsz majd meglátod, hogy mennyivel jobb hely az ennél. Nincs pénzbírság nincs adóemelés nincs hideg globális felmelegedés nincs ott mindig meleg van nem kell gázszámlát fizetni se áramot, mivel ott gyertyával világítanak egyszóval ezerszer jobb hely alig várom már, hogy a pokolra jutsak.
2015. jan. 25. 23:06
 18/25 anonim ***** válasza:
Nagyon is itt van a földön! Sorolj fel magadnak minnél több ROSSZ emberi tulajdonságot és rájössz, hogy a föld a pokol. Aki normális életet él, nem külömböztet meg másokat, nem drogozik, rendesen dolgozik, nagylelkű és önzetlenül ad. Az ilyen emberek a jók és ők kapnak esélyt egy jobb világ felé lélekvándorlásra. Aki rossza az kap egy új tudatot és örlődik tovább a földön más emberek által befolyásolva, másoknak kiszolgáltatva...
2015. jan. 25. 23:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Pokol soha nem létezett, de ha azonosítani szeretném valamivel az illik a Földre. Azért találták ki a Poklot, hogy az egyszerű buta tömegeket könnyen lehessen manipulálni a félelmével és a tudatlanságával. Továbbá a sátánnak a föld felett van hatalma, ebből is ered, hogy ez maga a pokol.
2015. jan. 25. 23:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Van egy kocsma Békáson. Pokol a neve asszem.
2015. jan. 26. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!