Hol van a pokol?
Kérlek, nevezz meg egy neves lélekkutatót.
A Föld nem pokol. A pokol bibliai kreálmány, nem létezik.
Ha rossz az életed, azért nem az univerzum, meg a szomszéd a hibás.
amúgy van egy elméletem..
mi mind, vagy legalábbis a nagy többség gonosz lelkek vagyunk akik pokolra jutottunk. ez itt a pokol.
és vannak körülöttünk angyalok akik jóra tanítanak és esélyt adnak a nemistudom kikerülésre minden életedben amit itt töltesz. plusz vannak az irányítói a világnak akik gondoskodnak róla hogy ne legyen pl világbéke, vagy mindig legyenek globális méretű gondok.. akik belepiszkálnak ha minden jól megy (túl jól)
biztos észrevetted már hogy a világ nem tökéletes, sosem vagy igazán boldog, úgy értem soem kapod meg pontosan azt amire vágysz, pontosan úgy, pontosan akkor. de ha mégis utána jön egy tragédia.
sokan mondják egyszer fenn, egyszer lenn...csakhogy ez már túl szabályszerű egy elvileg véletlenszerű világban, amit te alakítasz :D
na a többit rád bízom, ez csak egy elméletem a sok közül :D
Ngyon tetszik az elmeleted utolso elotti valaszolo!
Pokol letezik es ez a foldi elet,halalunkkor a lelkunk eltavozik abba a masik letsikba amit tulvilagnak nevezunk.Itt a tudat kiszelesedik , kitagul es un. isteni tudat birtokaba kerulunk ahol sajat magunk biraljuk el sajat tetteinket amelyeket a foldi eletunk soran elkovettunk es megtervezzuk egi segitoink alltal a kovetkezo eletunket itt a foldon hogy kijavitsuk a hibakat,ezutan ujra leszuletunk.
Mindnek iagaz van, ugyanis a Föld mélyében vana pokol ! A pokol, az mindíg az adott bolygón található gonosz lelkeket gyűjti egybe a bolygó mélyén, míg a jó lelkek eltávoznak az űrbe [link]
Ebben a pokolban fogunk tenyészni a szkeptikusokkal együtt http://www.youtube.com/watch?v=8iPIXq_jGMQ Vigyázzatok, hogy megtartsátok az Úr intelmeit vagy különben ide juttok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!