Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért nem derűl ki minden a...

Miért nem derűl ki minden a halálunk után?

Figyelt kérdés
Pár hónapja elhunyt édesanyámmal találkoztam. Lelkem éjjel találkozott vele. Ő most egy kiskutya egy falusi család tartja, nagyon beteg szegény. :( Nem értem, miért nem derűl ki az élet után a halálában az embernek, mi az élet célja? Minek élünk ? Isten milyen vallású és egyebek?
2015. jan. 21. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

No ne má'!

Üdvözülésaz, ha kiskutya leszek a következő életemben?

Ha nem akarok az lenni, akkor a parancsok szerint kell élnem? Ez zsarolás!

2015. febr. 3. 10:42
 12/14 A kérdező kommentje:

Már elég régen nem él édesanyám, nem lehet érzelmi sokk miatti hallucináció, mivel egyébként sem hallucináltam soha. Teljesen felismertem a kutyában azokat az érzeli, lelki metódusokat, mint anyukámban, teljesen biztos vagyok benne, hogy kutyaként él.

Nem értem, hogy lehet hogy egy ember a következő életét egy állat bőrében éllje, hiszen semmi rosszat nem tett, semmilyen bűncselekményt sosem követett el. Főleg azt nem értem, miért nem derül ki minden halálunk után ?

Eddig úgy tudtam és szüleim úgy neveltek, hogy halálunk után fény derül mindenre, hogy van-e Isten, melyik vallásban, melyik filozófiában kellett volna keresnünk őt, mi lett volna életünk feladata és mi értelme az egésznek ? Erre úgy tűnik halálunk után sem leszünk sokkal okosabbak?

2015. febr. 17. 17:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Betegségben hunyt el? Hány éves volt?

Kutya esetleg akkor lehet most, ha kb. 90 év feletti volt.

Beteg akkor lehet, ha a valóságban nem az volt a halálának oka.

Ha nem volt még 90 év feletti akkor emberként született újjá.

Ha nem betegségben hunyt el akkor az álmod azt jelenti hogy mostani életében tényleg nagyon beteg és lehet hogy újra el fog hunyni újjászületése óta. De aztán ismét újjá fog születni, ha nem túl idős.

2015. márc. 29. 18:26
 14/14 A kérdező kommentje:

"Betegségben hunyt el? Hány éves volt? "

Agyvérzésben hunyt el elvileg krónikus betegség nélkül és 40 évesen :/

A halálát azóta nem hevertem ki és nem álmodtam vele, hanem alvó állapotban a lelkem rátalált az övére.

2016. jan. 14. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!