Szerintetek halálunk után találkozunk elhunyt szeretteinkkel?
Mindenkinek hite szerint....
A legtöbb vallásban létezik valamilyen túlvilág, ahol ismét együtt vagyunk a szeretteinkkel.
Ezt mindenkinek saját lelkiismerete, saját meggyőződése szerint kell eldöntenie, éreznie.
Én ateista vagyok, úgyhogy szerintem nincs halálon túli élet.
Ideje lennem elmenni 1 halott látóhoz aki olyanokat mond nekem amit csak én tudhatok.Ez lenne számomra az igazi bizonyíték hogy szeretteink valahol vannak valahol várnak.
Volt már valaki halottlátónál?
Én hiszek benne, hiszen ha nem tenném, nem is tudnám másként elviselni szeretteim elvesztését. Így azonban még van remény, hogy egy napon (remélem még sokára)újra találkozunk....Bízom benne
Bár ha a reinkarnációt veszem alapul, akkor nem tudom. Egy biztos: ez örök kérdés marad
Elisabeth Kübler-Ross szerint: "Általában az a személy vár minket odaát, akit a legjobban szerettünk. Mindig ezzel a személlyel találkozunk először."
Hiszek benne, mert ha nem így tenném, belebolondulnék abba, hogy soha nem látom azt, aki a legfontosabb volt az életemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!