Szerintetek halálunk után találkozunk elhunyt szeretteinkkel?
A kérdésedre adott válaszokból láthatod azt is mekkora zavar van a fejekben. Sajnos. Ehez még vedd hozzá,hogy ezernél is több vallás van,és azt,hogy az ember önző. Ha kérdezed őt,melyik hitközösséget javasolja,mindegyik a saját vallását ajánlja,mint a legjobbat. Ha valaki engem kérdez,én mondom: ha komolyan érdekel a dolog ott a Biblia olvasd el.
Jézus NEM volt hülyegyerek hogy a kínok kínját szenvedje azért amit az ember maga is meg tud tanni. De éppen mert nem tudja,megtette érte helyette. Református vagyok. Nekünk tanitották Jézus tanitása annyira egyszerű,hogy az ovodás is,az iskolázott ember is meg tudja érteni.Aki hiszi,hogy Jézus a Krisztus,ő a Felkent és a Megváltó is aki eleget tett értünk Isten előtt bűneinkért helyettünk az üdvözül. Nem panasznak szánom,de életem olyan "fincsi" volt,hogy még az ellenségemnek se kivánom. Ha ezek után még valaki bizonyítani tudja,hogy meghalok és semmi több,ennyi volt és kész Akkor félve bár,de kimondom Iste maga a Gonosz.És erre még ráfejel valaki egy olyan nyakatekert hülyeaséggel,amit követni sehogy se tudok. Lehet,hogy én vagyok a hülye,de az is lehet,hogy ő az erősen félretájékoztetott. Talán még a szientológiát is belekeveri,ami mégcsak nem is vallás,hanem egy (vizlófiai) filozófiai irányzat,amit filmen láttam,s tudom mennyire ki lehet vele készíteni embereket,családokat. Talán amerikai film volt.Örültem mikor erővel véget vetettek neki. Azoknak is volt fegyverük Olyan ember nincs akit ne lehetne megrengetni hitében. Elbizonytalanítani De istennek legyen hála.Nekem nem csak ellenségem van,hanem barátom is. Ő maga az ÚR ISTEN aki adott nkem látomást még 5 éves koromban,s aztán jós álmokat amiket nem én magyaráztam,hanem maga az élet megcsinált,s ilyenkor újra az első bizonyságom jön elő: VAV ISTEN! S bár az ÉLET néha nagyon fájdalmas,"szigorú tanitó ez az élet nagyon" De így tanuljuk meg,hogy Isten még a rosszat is javinkra teszi.
Minden korban voltak emberek akiket megajándékozott azzal amivel engem is azért,hogy tegyék amit most én is teszek Nem csak volt,de van és lesz is Hogy az én esetmben ez hogy történt,Ha akrod megtudod. A googleba írd a nevem s utáne ezt. ÁLDÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!