Miért nem derűl ki minden a halálunk után?
Elég ostobaságot álmodtál, de ebből semmi nem igaz.
Édesanyád meghalt, és részvétem, de nem él sehol kiskutyaként.
Mikor alszik az ember, sok hülyeséget összeálmodik. Bár néha élethűnek tűnnek (például akkor, mikor nagyon erős érzések kavarognak bennünk), de valóságalapjuk nulla.
Édesanyád meghalt, vége. Neki nincs tovább. Mindenkinek egy élete van, s nem több. Édesanyád ember volt amíg élt, nem lett belőle kutya, szóval ne ess depresszióba.
Magának az életnek nincs értelme. Életünk értelmét, célját magunknak kell megtalálnunk. Isten nem létezik, nincs vallása sem.
,,Isten milyen vallású..."-szakadok a röhögéstől.
:DDDDD
Ez nagyon nagy! :DDDDD
Valoban nagyon rossz nyomon jársz,a következtetéseid nagyon vadak.
A halál után honnan tudod,hogy nem teljesedik ki a tudat,miből gondolod,hogy nem derűl ki az általad kívánt minden?Abban a pillanatban, ma már a tudomány is elismeri ,hogy a testet elhagyja valamlyen energia mező.Az a rezgés halmaz,energia mező lehet az a energia eszencia ami inteligens tudattal rendelkezik és a testelhagyás pillanatában kiteljesedik,kitágul és teljes tudatára ébred.Tehát már nincs blokkolva ,korlátozva a tudati szintje mintz a fizikai testben.........
Hát az első két válaszolónak hiába van igaza, a reinkarnáció kategóriában nem lesznek sikeresek! :)
4. válaszoló meg leírhatná honnan szedte az infóját, mert ilyet nem igazolt a tudomány, akkor sem ha valami ezoterikus oldalon ezt olvasta. :D
Ez teljesen valóságos találkozás volt. Ugyanzokat a rezdüléseket ismertem fel, mint édesanyámban életében. Tudom, hogy nehéz elhinni egy szkeptikusnak, de tudom hogy ezteljesen valóságos volt.
Eddig azt hittem, halálunk után kiderül minden. Találkozunk Istennel, de legalábbis megtudjuk milyen vallást, utat kell követni ha üdvözölni kívánunk, de legalább azt megtudjuk, milyen úton járunk. Erre semmire sem derül fény, csak leszületünk máshova ! MiérT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!