Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki megtalálta az ikerlángját, de valami miatt reménytelen, hogy együtt legyetek?

Figyelt kérdés
Lett utána normális párkapcsolatod,és találtál olyan embert,akiben már nem őt kerested,vagy nem vágytál vissza hozzá?Én 6 éve ismerem az ikerlángom,azóta nagyon sok mindenen keresztülmentünk,együtt voltunk többször is,de mindig szétmentünk.Volt 1-2 kapcsolatom közben,most is van,de már nagyon reménytelennek látom.Nem tudok senki mást úgy szeretni,mint őt,de több dolog is van,ami miatt nem tudunk együtt lenni.Ugyanazokat a hibákat követjük el évek óta,körbe-körbe megyünk,nagyon rossz.Azt pedig nem várhatom el mástól,hogy megértse,őt nem tudom annyira szeretni,mint kéne.(Kérlek,csak akkor írj,ha van tapasztalatod a témában,és tudod,miről van szó.)
2015. jan. 3. 10:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,én is így érzek..
2015. jan. 27. 15:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, kozhelyesen hangzik, de a Masik Feledet Onmagadban fogod megtalalni. Ma reggelre sikerult megertenem az egesz chaser-runner dinamikat :) Bamulatosan ki van ez talalva :D

Lenyeg a lenyeg, nyugalom, minden rendben lesz. Ha kitarto vagy es nem adod fel, el fogsz jutni te is arra a pontra, amikor mar nyugodt szivvel tudod engedni a menekulot, hogy hadd menekuljon. Amikor eljutsz odaig, pontosan tudni fogod, hogy azert tortenik, ami tortenik, mert O meg nincs keszen.

10-es voltam :)

2015. márc. 19. 21:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen,pontosan erre jöttem rá pár hete,hogy önmagamban találom meg a boldogságot,szeretetet,szerelmet,és ez független mindentől,mindenkitől.És ha elengedem őt,megbékélek,mindig visszatér hozzám.Most is visszatért...:).Utolsó válaszoló,köszönöm szépen a segítséget,meg mindannyiótoknak,akik írtatok.
2015. márc. 19. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én esetem nagyon különleges! :-)

Van ikerlángom, de nem vagyunk együtt a fizikai síkon. Mert annyira szeretem őt, hogy elengedem és nem ragaszkodom hozzá (nem akarom birtokolni). Szellemi szinten mindig együtt vagyunk és segítjük egymást. Voltak kapcsolataim a fizikai síkon, de kivétel nélkül mindegyik a másik fél részéről a birtoklásról szólt. Én viszont nem kedvelem az ilyet.

2015. máj. 11. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Itt vagyok
2020. máj. 15. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!