Reinkarnacio vagy csak orult vagyok?
Iszonyatos honvagyat erzek del-kelet azsia fele. ezen belul, Fulop-szigetekez es Thaifoldhoz.
Ugy erzem hogy nekem ott van a helyem, es hogy egy rossz testbe es helyre szulettem.
Probalom a magam kis europai eletebe megteremteni azt az azsiai vilagot ami kitolti az eletemet.
Nem Dubairol beszelunk vagy Miamirol ahova az emberek vagynak egy jobb elet formajaban. A szuleim es a barataim nem ertik hogy mert vonzodok ennyire egy 3. vilagert.
22 eves vagyok, mig a tobieknek a parjukat szorakozo helyeken megtalaljak, nekem az idealis olyan mint aki a National Geographic-bol lepett volna ki.
Amikor tavaly a thajfunban rengetegen meghaltak, iszonyatos buntudatot ereztem. Tudtam hogy nekem is ott kellet volna lennem, veluk!
Ha talalkozok iyen szarmazasu emberekkel, mindig boldogsaggal tolt el, mert melletuk ugy erzem hogy *itthon* vagyok.
A lakasom, a vallasom, a ruhaim, a zenek amiket halgatok, mintha ott lennek, de megsem. Rengetegszer megkapom emiat a csaladomtol hogy: Nem vagy Azsiai!- *de tudom hogy az vagyok..:)
Talan elozo eletemben ott eltem, es ennek a nyomai elnek bennem??
22 évesen ilyeneken agyalsz?
Próbálj meg dolgozni, családot alapítani, és akkor kevesebb időd lesz álmodozni.
Dolgozok, es probalok csaladot alapitani:)
Buddhista vallast kovetem, nem veletlen gondoltam a reinkarnaciora. :)
Megprobalok minel elobb, csak keresnem kell valakit aki ert hozza.
Hidd el ha tehetnem ebben a percbe indulnek!:) ez nem is kerdeses..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!