Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnacio vagy csak orult...

Reinkarnacio vagy csak orult vagyok?

Figyelt kérdés

Iszonyatos honvagyat erzek del-kelet azsia fele. ezen belul, Fulop-szigetekez es Thaifoldhoz.

Ugy erzem hogy nekem ott van a helyem, es hogy egy rossz testbe es helyre szulettem.

Probalom a magam kis europai eletebe megteremteni azt az azsiai vilagot ami kitolti az eletemet.

Nem Dubairol beszelunk vagy Miamirol ahova az emberek vagynak egy jobb elet formajaban. A szuleim es a barataim nem ertik hogy mert vonzodok ennyire egy 3. vilagert.

22 eves vagyok, mig a tobieknek a parjukat szorakozo helyeken megtalaljak, nekem az idealis olyan mint aki a National Geographic-bol lepett volna ki.

Amikor tavaly a thajfunban rengetegen meghaltak, iszonyatos buntudatot ereztem. Tudtam hogy nekem is ott kellet volna lennem, veluk!

Ha talalkozok iyen szarmazasu emberekkel, mindig boldogsaggal tolt el, mert melletuk ugy erzem hogy *itthon* vagyok.

A lakasom, a vallasom, a ruhaim, a zenek amiket halgatok, mintha ott lennek, de megsem. Rengetegszer megkapom emiat a csaladomtol hogy: Nem vagy Azsiai!- *de tudom hogy az vagyok..:)

Talan elozo eletemben ott eltem, es ennek a nyomai elnek bennem??

2014. okt. 6. 20:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
19%

22 évesen ilyeneken agyalsz?

Próbálj meg dolgozni, családot alapítani, és akkor kevesebb időd lesz álmodozni.

2014. okt. 6. 20:09
 2/15 anonim ***** válasza:
42%
Valószínűleg ott éltél előző életedben, de most nem. Próbálj meg visszaemlékezni, és elengedni, feloldani ezt az emléket, hogy élhesd a jelenlegi életed magyar emberként. Mert a most létezik, csak. Vagy térj át a Zen-re :)
2014. okt. 6. 20:15
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Pszichózis.
2014. okt. 6. 20:23
 4/15 A kérdező kommentje:

Dolgozok, es probalok csaladot alapitani:)

Buddhista vallast kovetem, nem veletlen gondoltam a reinkarnaciora. :)

2014. okt. 6. 20:43
 5/15 anonim ***** válasza:
40%
A buddhizmus nem vallás. Buddha nem isten volt.
2014. okt. 6. 20:49
 6/15 A kérdező kommentje:
Igazad is van es nem is, mert a Buddhizmus egyfajta vilagnezet ( gondolom erre irtad hogy nem vallas), viszont tobb orszagban vallasa notte ki magat.
2014. okt. 6. 20:54
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
Ez szinte biztos, hogy előző életbeli emlék. Én a helyedben elmennék 1 regresszióra. Ott mindenre választ kapsz, és megnyugszol (bűntudat vége, stb).
2014. okt. 6. 20:59
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Költözz ki fülöp szigetekre, add fel az életed és egyél ezek után a fáról gyümölcsöt
2014. okt. 6. 21:12
 9/15 A kérdező kommentje:

Megprobalok minel elobb, csak keresnem kell valakit aki ert hozza.

Hidd el ha tehetnem ebben a percbe indulnek!:) ez nem is kerdeses..

2014. okt. 6. 21:19
 10/15 A kérdező kommentje:
*percben
2014. okt. 6. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!