Mivel tudnád a leginkább átörökíteni magadat valakire, ha most meg kellene halnod?
" és mondjuk, hogy ezzel őt nem korlátoznád egyáltalán, tehát tényleg bármit kérhetnél (irreális dolgokat is, most csak a példa kedvéért), ő gond nélkül és szívesen képes lenne megtenni. Nem lenne az, hogy az ő egyéni élete befolyásolva lenne, mert tényleg akármit változtatna a kedvedért. (Tudom, hogy ez lehetetlen, de ez most csak elmélet.)"
A kérdésemben nem az volt a lényeg, hogy ezt gyakorlatilag hogy lehetne megvalósítani, hanem hogy mitől érzi az ember, hogy ő ő, és nem más, és mi az, ami halandó és nem is kár érte, ha elveszik, mi pedig az, ami örök és továbbélésre érdemes.
Ha most meg kellene halnom azt kérném,hogy minden évben menjen el legalább egyszer a kedvenc zenekarom koncertjére és csináljon vele mindig közös fotót és dicsérje meg hogy milyen jó volt.Esetleg néha nézzen bele a kedvenc sorozatomba :D
Bár fura kérés,a koncertes de aki ismer az tudja hogy nekem ez fontos,így tovább élne az emlékem.
A másik amit kérnék,azt nem is igazából azért hogy tovább éljen az emlékem ha nem hogy tegye meg azt amire nekem nem volt időm,valósítsa meg az egyik álmom.
Pl: utazzon el Pittsburgh-be :D
13-as vagyok
az véletlenül kimaradt hogy az énekessel csináljon közös fotót és hogy őt dicsérje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!