Egy oroszlán horoszkópú lányhoz milyen jegyű fiú illik leginkább?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 09:35
1/10 anonim válasza:
Mindegy, csak papucs típus legyen, aki szeret alárendelt lenni, és a nagy semmiért dicsérgetni non-stop őbeképzeltségét.
2/10 anonim válasza:
én oroszlán vagyok de nem olyan vagyok ahogy kedves első irta...
az en férjem szűz és sosem veszekedu,k. pedig mindenhol ezt irjak mennyire nem passzolunk oszze horoszkop szerint...
4/10 A kérdező kommentje:
3! Milyen jegyű vagy?
2014. máj. 16. 10:37
5/10 anonim válasza:
A válasz nagyon egyszerű: bármilyen! A születésed napja miért határozná meg a személyiséged?
7/10 anonim válasza:
Írhatunk bármit, tök mindegy. Ha horoszkóp alapján akarsz párt találni, ahhoz a napjegy édeskevés. Hiába vagy oroszlán, ha más a Hold, Vénusz pl. Hozzám is mindenki illik, csak az nem amit hozzám illő jegyként javasolnak. Nálam pl. teljesen más elemek, jegyek dominálnak a napjegyemhez képest.
8/10 Bukor Peti válasza:
nem az a lényeg, hogy ki milyen csillagjeggyel született :-) az a lényeg, hogy jól meglegyenek egymással :-)
9/10 Fürediné Kiefer EDit válasza:
Azt tudom biztosan, hogy az oroszlán harcos jegy, szereti az igazságot és tud küzdeni a maga igazáért.Ez a kiinduló pont, ha valamelyik jegyű személy ezt figyelembe veszi , tűri és elismeri valós tulajdonságnak,tiszteli az oroszlán viselkedését, egy lépést jelent a párválasztásnál.Úgy lehet reálisan felmérni az oroszlán tulajdonságait, ha megismeri más oroszlánok viselkedésé, és azokat összehasonlítja a sajátjával,akkor előbbre jut az önismeretben, és megérti,felméri, hogy mások milyen partnerrel tudnak együtt élni, lélegezni az összeilleszthetőség által.Nekem mindig van tartósan 5 BAK jegyű ismerősöm,akik által lemérem, hogy ki milyen módon él és dolgozik, a társas oldalt is elemzem, így a közös vonalak mentén tudom a legjobban tartani a baráti kapcsolatokat is: hasonló hasonlónak örül, és jobban támogatják egymást, lehet, hogy csak szellemileg,de az már nagy eredmény, mert megértés, összhang van a BAKOK között, tanulnak egymástól még viselkedést is a hasonló sors miatt.
10/10 anonim válasza:
Kérdező,te milyen jegyű fiút képzelsz el magad mellé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!