Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán és Szűz jegyű pasik...

Oroszlán és Szűz jegyű pasik hogyan látják legtöbbször a Nyilas nőket? Mi a véleményük róluk?

Figyelt kérdés

2014. febr. 19. 08:37
1 2
 1/12 gelazso ***** válasza:
nagyon szeretik öket
2014. febr. 19. 09:02
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Oroszlán férfi vagyok és volt már nyilas barátnőm. Igalmas volt, hogy a többi nőtöl eltérően nem "hódolt" be egyből, hanem küzdenem kellett érte. Mindig volt benne valami izgalmas, pajkos. Értelmes volt és jókat lehetett vele beszélgetni. Sajnos túlontúl egoista volt, ezt nem szerettem benne.
2014. febr. 19. 09:53
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Oroszlán férfit izgatja a nyilas nő szeleburdisága, játékossága. Ugyanez a szűz férfit riaszthatja kicsit, szerintem a szűz férfi túlságosan rendszerető egy "rendetlen" nyilashoz. Rövid távon működhet, de szerintem túl érzelgős és sértődékeny egy szűz férfi egy nyilas nőhöz.
2014. febr. 19. 10:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondja az oroszlán, hogy a nyilas nő volt egoista, hát ez vicces. Talán tükröt tartott neki? ;-)

Persze lehetnek kivételek, de alapjáraton a nyilas nem elég magabiztos ahhoz, hogy egoista tudjon lenni. Az oroszlán annál inkább! NÉhány kivételtől eltekintve.

(Valószínűleg a 2#-es nem lehet egy tipikus oroszlán, és a nyilas párja sem volt egy tipikus bizonytalan nyilas... Ez a ritkább eset...!)

2014. febr. 19. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem értek egyet a szüzek nem érzékenyek és nem is sértődékenyek ellentétben a nyilasokkal amilyen én is vagyok.Szóval pont fordítva van..

Abban igen hogy szétszórtak vagyunk egy kis egoizmus is belefér játékosság is stimmel. eddig szűzzel volt kapcsolatom, de mindkettőben szenvedtem mert uralkodni akart felettem.és veszekedés is sok volt.bár ez lehet nem az miatt..

2014. febr. 19. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Persze hogy nem vagyok tipikus oroszlán. ;)

Egyedi vagyok, megismételhetetlen, remélem te is érzed milyen megtiszteltetés neked, hogy reagálok arra amit írtál...:)

Na komolyan: skorpió az aszcendensem, ez azért hatással volt/van rám. Bár én annyira nem foglalkozom ezekkel. Folyamtosan változom, egyszer erősebb az egóm,egyszer valamelyest a háttérbe húzódik. Időszakaim vannak.

A páromat a tenyeremen hordoztam, saját bevallása szerint királynő volt melettem, akire én tettem fel a koronát. Talán emiatt szállt el kissé.

2014. febr. 19. 10:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bak vagyok és volt már nyilas barátnőm a nyilas nők hűségesek, nyugodtak, szenvedélyesek az franciaagyban bár: a kanapén sem rosszak csak jót tudok mondani róluk lényegében ennyit tudok.
2014. febr. 19. 10:53
 8/12 anonim ***** válasza:
56%

A horoszkópra nem lehet valami sokat adni. Nem attól függ, hogy ki a hüséges vagy jó pasi/nő.

Ide pl. hűtlen bak írt, ám az egyik tesóm is bak és a hűság mintaképe. Az oroszlán barátnője alig mer két szót szólni, a hangját még nem emelte fel, szerényebb, mint bárki, akit ismerek.

2014. febr. 19. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Barátom oroszlán, de ő is nagyon csöndes típus, néha már már idegesítően csendes. Van hogy elmegyünk társasággal én pofázok végig ő meg csöndbe elüldögél, néha beleszól a témába. Nincs zavarba vagy ilyesmi egyszerűen nem szeret a középpontban lenni, nagyon nem kommunikatív. Mindemellett sokszor lusta, és alig lehet kirángatni otthonról. Ha néha elmegyünk valamerre és iszik akkor kicsit beszédesebb de ennyi. Ami viszont pozitív, hogy nagyon családszerető. Bár az ünnepekkel hadilábon áll karácsonyra, szülinapra, valentinre semmit nem kaptam, viszont nem tudok haragudni rá, mert a mindennapokban nagyon kis gondoskodó, odaadó, azt nézi mivel kedvezhet, minden nap ágyba kapom a reggelit, kávét ha nem dolgozik. Ha melózik akkor is bekészíti. A hűség szobrát viszont nem róla mintázták az tuti. Kapcsolatunk elején nem egyszer volt hogy találkozgatott más lányokkal. Az a durva, hogy ő egyáltalán nem csajozós, de valahogy a nők betalálják. És ilyenkor sajnos szemrebbenés nélkül tudott hazuni, szerintem már ő is elhitte amiket összehazudott. De mindent összevetve imádom. Én nyilas vagyok úgyhogy arról tudok nyilatkozni, hogy párom engem hogy lát. Rám mindig azt mondja "dilibogyó" vagyok, szóval 30 éves létemre is még elég laza és vicces szerinte a stílusom. Lehet sokszor rossz másoknak elviselnie a fárasztó poénjaimat, de én meg utálom a túl komoly és merev embereket. Szóval szeretek mindenből viccet csinálni, de mindemellett tudok komoly is lenni. Szereti még, hogy nem vagyok haragtartó, nem tudunk összeveszni, szereti azt amilyen az ágyban vagyok. Amit annyira nem, hogy eléggé szétszórt és figyelmetlen is vagyok sokszor.
2014. febr. 19. 21:33
 10/12 anonim válasza:
Ti ebben hisztek?Omg. Én sem látom lényegesnek a csillagjegyeket.
2014. febr. 19. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!