Oroszlán és Szűz jegyű pasik hogyan látják legtöbbször a Nyilas nőket? Mi a véleményük róluk?
Azt mondja az oroszlán, hogy a nyilas nő volt egoista, hát ez vicces. Talán tükröt tartott neki? ;-)
Persze lehetnek kivételek, de alapjáraton a nyilas nem elég magabiztos ahhoz, hogy egoista tudjon lenni. Az oroszlán annál inkább! NÉhány kivételtől eltekintve.
(Valószínűleg a 2#-es nem lehet egy tipikus oroszlán, és a nyilas párja sem volt egy tipikus bizonytalan nyilas... Ez a ritkább eset...!)
Nem értek egyet a szüzek nem érzékenyek és nem is sértődékenyek ellentétben a nyilasokkal amilyen én is vagyok.Szóval pont fordítva van..
Abban igen hogy szétszórtak vagyunk egy kis egoizmus is belefér játékosság is stimmel. eddig szűzzel volt kapcsolatom, de mindkettőben szenvedtem mert uralkodni akart felettem.és veszekedés is sok volt.bár ez lehet nem az miatt..
Persze hogy nem vagyok tipikus oroszlán. ;)
Egyedi vagyok, megismételhetetlen, remélem te is érzed milyen megtiszteltetés neked, hogy reagálok arra amit írtál...:)
Na komolyan: skorpió az aszcendensem, ez azért hatással volt/van rám. Bár én annyira nem foglalkozom ezekkel. Folyamtosan változom, egyszer erősebb az egóm,egyszer valamelyest a háttérbe húzódik. Időszakaim vannak.
A páromat a tenyeremen hordoztam, saját bevallása szerint királynő volt melettem, akire én tettem fel a koronát. Talán emiatt szállt el kissé.
A horoszkópra nem lehet valami sokat adni. Nem attól függ, hogy ki a hüséges vagy jó pasi/nő.
Ide pl. hűtlen bak írt, ám az egyik tesóm is bak és a hűság mintaképe. Az oroszlán barátnője alig mer két szót szólni, a hangját még nem emelte fel, szerényebb, mint bárki, akit ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!