Hogyan számíthatnám ki, hogy milyen horoszkópú fiúk passzolnak hozzám a leginkább?
Hallottam róla, hogy van ilyesmi, és engem is nagyon érdekelne. Az én horoszkópom szűz, születésem: 1995.09.09. 00:00 (vagy 1:00, m
ert talán pont óraátállítás volt, ez nem tudom mennyire fontos, hogy pontos adat legyen). Valaki tudna nekem ebben segíteni, és kiszámolni?
18/L
ilyen alapon nem fogsz barátot, férjet találni.
max. hülyének néznek.
gondold már végig! megismersz valakit, megkérded mikor hány órakor szletél. aztán elküldöd, vagy erőlködsz? életszerütlen!!!!
minden jegy tartozik egy csoportba. majd nézegesd meg. az alapján általánosságban ez mondható el:
víz-víz igen
víz-tűz nem
víz-föld nem
víz-levegő igen
föld-föld igen
föld-levegő nem
föld-tűz nem
föld-víz igen
tűz-tűz igen
tűz-víz nem
tűz-föld nem
tűz-levegő igen
levegő-levegő igen
levegő-föld nem
levegő-víz nem
levegő-tűz igen
mert pl: levegő élteti a tüzet,de elfújja a földet..persze átvitt értelemben..
én víz vagyok,volt tűz barátom nem is egy,rémes volt,örök harc. földdel nagyon jól elvoltam,de nekem túl nyugis.levegővel nem volt nagyon közös pont bár izgi volt egy röpke ideig. férjem víz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!