Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan számíthatnám ki, hogy...

Hogyan számíthatnám ki, hogy milyen horoszkópú fiúk passzolnak hozzám a leginkább?

Figyelt kérdés

Hallottam róla, hogy van ilyesmi, és engem is nagyon érdekelne. Az én horoszkópom szűz, születésem: 1995.09.09. 00:00 (vagy 1:00, m

ert talán pont óraátállítás volt, ez nem tudom mennyire fontos, hogy pontos adat legyen). Valaki tudna nekem ebben segíteni, és kiszámolni?

18/L

2014. máj. 25. 06:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Előző! Ez hülyeség!

Én tűz vagyok, és mondhatom, hogy "levegő-tűz" NEM!!!! Annyira nem működik nekem levegő jegyűvel, hogy már alapból kerülöm őket! Pedig a napom és a holdam is tűz, és levegő jegyben az aszcendensem... Ezek szerint erősebb bennem a horoszkópom többi momentuma, amik föld és vízjegyekben vannak...?

Mindegy, amit írtál, az úgy szimplán nem állja helyét.

2014. máj. 26. 13:30
 12/12 anonim válasza:
ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÍRTAM!!
2014. máj. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!