Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A kos és a nyilas passzolnak?

A kos és a nyilas passzolnak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 01:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Elvileg igen szerintem! A kos is pörgős ...vitázós..magabiztos életstílus, a nyilas is pörgős, extroveltált, nyitott személyiség, bár annyi mindentől függ..... :)))
2012. febr. 14. 01:42
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Tutira nem passzolnak, hatalmi harc az egész. A gyakorlatban nem fog működni. Miért, szerinted melyikük fog visszavonulót fújni vita alkalmával, a kos vagy a nyilas????? Hát egyik sem.
2012. febr. 14. 08:01
 3/9 anonim ***** válasza:
11%

kecske-káposzta párosítás

a nyilas az első adandó alkalommal leszedi a kost, hogy megegye, ha más forrásból nem jut táplálékhoz

2012. febr. 14. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Tökéletes!

Férjem kos, én nyilas vagyok.

Viszont készülj fel egy viharos kapcsolatra.

Itt nem a szerelem hiányát értem, hanem a szenvedélyt ami nem csak szexben jön elő, hanem viták alkalmával is. Legyen sok tányér otthon... :))

2012. febr. 14. 09:58
 5/9 anonim ***** válasza:
ja ezekkel a hozzászolásokkal én is egyetértek, ha erről az oldalról közelítem meg:) (első válaszoló)
2012. febr. 14. 13:09
 6/9 Five Star ***** válasza:
Nem rossz párosítás. Persze elég szenvedélyes és vad, jó nagy összeveszésekkel és kibékülésekkel, de igazából ezt valahol igényli is mind a két fél. Egy unalmas, csordogáló, békés kapcsolatot mindketten hamar megunnának. Jó páros.
2012. febr. 14. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Amit írtál, csak a napjegyekre vonatkozó kérdés. Ezek szerint a Kos és a Nyilas passzolnak egymással, mindkettő tűz elemű, csak az egyik parancsolóbb (Kos) a másik alkalmazkodóbb (Nyilas), de jól megértik egymást.

Ám a horoszkóp nem csak a Napjegyekből áll, hanem sok más egyébből is. Így hiába illenétek össze a Kos-Nyilas páros, ha például a Hold - mint a lelkivilág - egymással ellentétes jegyben lenne. Pl. a Kos szülött Holdja a Halak jegyében lenne, a Nyilas szülött Holdja a Bak jegyében, rögtön nem értenétek meg egymást lelkileg. És ott van a Merkúr, az intelligencia, a szó planétája, ha ezek nem stimmelnek két ember horoszkópjában, nem is tudnak egymással nem hogy vitatkozni, de még beszélgetni sem. És beszéljünk a Vénuszről a szeretet szerelem bolygójáról, ha ezek nem stimmelnek,akkor hosszú távon nem lesz itt szerelem, és még sorolhatnám.....

Ezért inkább részletes párkapcsolati elemzésre lenne szükséged, ahol mindent a legapróbb részletekig meg kellene vizsgálni, mielőtt bárki választ merne neked adni erre a kérdésre, hogy a Kos és a Nyilas passzolnak-e?

Átvitt értelemben, azt kérdezed a kulcs nyitja a zárat?

Milyen kulcs, és milyen zárat? Mert a tollas kulcs nem fogja nyitni a biztonsági zárat, stb.

Szeretettel:

Németh Ági asztrológus

2012. febr. 14. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha azt mondják igen, akkor összejössz vele, ha meg azt mondják hogy nem akkor szóba se állsz vele vagy mi? Ez a horoszkóp egy nagy hülyeség, nehogy ez határozza meg, kivel jársz!
2012. febr. 14. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:

A tesóm nyilas nyilas aszcendenssel én meg kos ikrek aszcendenssel . Tökéletesen megegyezzünk... mindig hülyülünk xD.

Mi jól kijövünk :)

2012. febr. 23. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!