A kos és a nyilas passzolnak?
kecske-káposzta párosítás
a nyilas az első adandó alkalommal leszedi a kost, hogy megegye, ha más forrásból nem jut táplálékhoz
Tökéletes!
Férjem kos, én nyilas vagyok.
Viszont készülj fel egy viharos kapcsolatra.
Itt nem a szerelem hiányát értem, hanem a szenvedélyt ami nem csak szexben jön elő, hanem viták alkalmával is. Legyen sok tányér otthon... :))
Szia!
Amit írtál, csak a napjegyekre vonatkozó kérdés. Ezek szerint a Kos és a Nyilas passzolnak egymással, mindkettő tűz elemű, csak az egyik parancsolóbb (Kos) a másik alkalmazkodóbb (Nyilas), de jól megértik egymást.
Ám a horoszkóp nem csak a Napjegyekből áll, hanem sok más egyébből is. Így hiába illenétek össze a Kos-Nyilas páros, ha például a Hold - mint a lelkivilág - egymással ellentétes jegyben lenne. Pl. a Kos szülött Holdja a Halak jegyében lenne, a Nyilas szülött Holdja a Bak jegyében, rögtön nem értenétek meg egymást lelkileg. És ott van a Merkúr, az intelligencia, a szó planétája, ha ezek nem stimmelnek két ember horoszkópjában, nem is tudnak egymással nem hogy vitatkozni, de még beszélgetni sem. És beszéljünk a Vénuszről a szeretet szerelem bolygójáról, ha ezek nem stimmelnek,akkor hosszú távon nem lesz itt szerelem, és még sorolhatnám.....
Ezért inkább részletes párkapcsolati elemzésre lenne szükséged, ahol mindent a legapróbb részletekig meg kellene vizsgálni, mielőtt bárki választ merne neked adni erre a kérdésre, hogy a Kos és a Nyilas passzolnak-e?
Átvitt értelemben, azt kérdezed a kulcs nyitja a zárat?
Milyen kulcs, és milyen zárat? Mert a tollas kulcs nem fogja nyitni a biztonsági zárat, stb.
Szeretettel:
Németh Ági asztrológus
A tesóm nyilas nyilas aszcendenssel én meg kos ikrek aszcendenssel . Tökéletesen megegyezzünk... mindig hülyülünk xD.
Mi jól kijövünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!