Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az öngyilkosokat hogyan büntetik?

Az öngyilkosokat hogyan büntetik?

Figyelt kérdés
Következő életükben. Csak kíváncsi vagyok. :)

2014. aug. 5. 17:39
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Mintha egy rögtönítélő bíróság előtt leszerepeltem volna. :D

Én szeretek élni. Elméleti kérdés volt, dee ezt fent is leírtam, csak kíváncsi voltam. És hogy mennyire kedves emberek vannak itt.

Utolsó köszi a választ. Meg igazából mindet köszönöm, káromra egyik sem vált. :)

2014. aug. 5. 22:44
 12/40 anonim válasza:
100%
De az is egy elmélet, hogy bármit csinálsz, bárhogy halsz meg, újraéled az életed, újrakezded és ez így megy a végtelenségig.
2014. aug. 5. 22:47
 13/40 A kérdező kommentje:
A büntetést úgy értettem, hogy.. nyilván nem túl jó pont, ha valaki megöli magát, és ennek a következményére voltam kíváncsi, ami az illető azutáni életében jön. Vagy bármikor.Én is arra gondoltam, hogy szembesül megint azokkal a bajokkal, amik elől elmenekült.
2014. aug. 5. 22:47
 14/40 A kérdező kommentje:
Ez tök érdekes gondolat :) Mondjuk másban hiszek, de el lehet ezen is gondolkodni.
2014. aug. 5. 22:48
 15/40 anonim ***** válasza:
Bűntetés? Mégis ki bűntet meg? :D A következő inkarnációnkat mi magunk választjuk és az összes többit is. Szabad akarat.
2014. aug. 5. 23:44
 16/40 anonim ***** válasza:
Mivel feladod a testedet idő előtt, nem kapsz helyette újat bizonyos ideig és arra kényszerülsz, hogy szellemként bolyongj. Mondhatod, hogy ez egy jó buli lesz, de bele fogsz őrülni, mert nem tudod az érzékszerveidet használni. Gondolj csak bele: milyen lehet érzékszervek nélkül élni?
2014. aug. 6. 08:22
 17/40 anonim ***** válasza:

Ha büntetésről beszélünk, elsősorban nem az öngyik büntetése a lényeg.

A lényeg (szerintem):

aki öngyilkos lesz, gyáván megfutamodik életében elkövetett cselekedetei következményei elől!

Gyávaságáért az ő büntetése halál.

Az igazi büntetést azoknak okozza, akik tisztelték/szerették őt és nagy ürt, lelki fájdalmat okoz nekik tettével.

2014. aug. 6. 08:42
 18/40 anonim ***** válasza:
hülyeséggel. valszeg előző életedben öngyilkos voltál
2014. aug. 6. 09:20
 19/40 A kérdező kommentje:

Csak mert belegondolok a dolgokba. Lehet hülyeség, de akkor valszeg együtt öltük meg magunkat, a beszűkültség is legalább akkora probléma :'D

Vagy a rosszindulat. Ha nevetségesnek tartod a kérdést.. kevésbé gyermetegen is elmondhatod.

2014. aug. 6. 09:54
 20/40 A kérdező kommentje:
# 15 karma
2014. aug. 6. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!