A már rengetegszer megbüntetett RTL-t emiatt az Asztro Show miatt ami ugye tudja mindenki, hogy átverés, miért nem büntetik meg? Hogy futhat egy ilyen műsor 2014-ben egy európai országban?
"Jó, igaz egy ilyen műsor sikeréhez rengeteg idióta barom állat ember is kell..." én úgy írnám,hogy
Jó, igaz egy ilyen CSATORNA sikeréhez rengeteg idióta barom állat ember is kell....
Én már 10 éve nem nézem az rtl-t és a tv2-t
25N
"Akit ezzel a szarral át lehet verni, az meg is érdemli."
Nem, akit itt átvágnak azt segíteni kell, felemelni erről a szintről. Változtasd meg a törvényt, mert jelenleg ez legális.
Nem tudom miért foglalkozol olyan dolgokkal, amik a te életedre nincsenek hatással.
Ilyen erővel letilthatnád a youtube összes kárpátia videóját, vagy betilthatnád az összes színházi előadást. Mertmondjuk neked nem tetszik.
A lényeg az, hogy mindenki deviáns kicsit, az is aki az általad leírt csatornát nézi, az is, aki rábök egy kárpátia videóra, és az is, aki elmegy színházba.
Direkt sarkítottam, hogy éezd, van egy nagyon buta réteg, vannak az agyhalottak, és van az értelmiség, és lehet te nem érted meg egyiket sem. De ettől még nem kellene betiltanod azt, amit nem értesz.
# 4:
Azok után, amennyi támadás a devizahiteleseket éri... szerintem ez nem jó ötlet. Nem tartanak az ő fejéhez sem pisztolyt, amikor tárcsázni kell.
# 6:
De ő nem vág át senkit azért, hogy pénzt csikarjon ki tőlük. A világ panorámára gondolsz?
Világpanoráma, ez az :D
Az egy dolog, hogy valami nagyon jót szívott az a barom, de folyton uszít.
Szeretetenergia :D megatroll LOL
Amúgy a legtöbb csatornáról a műsorok nagy részét le lehetne venni, mert semmit sem érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!