Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A már rengetegszer megbüntetet...

A már rengetegszer megbüntetett RTL-t emiatt az Asztro Show miatt ami ugye tudja mindenki, hogy átverés, miért nem büntetik meg? Hogy futhat egy ilyen műsor 2014-ben egy európai országban?

Figyelt kérdés
Jó, igaz egy ilyen műsor sikeréhez rengeteg idióta barom állat ember is kell, de akkor is szánalmasnak tartom, hogy ott ül az a köcsög és mindenkinél talál rontást, mindenkiről leveszi, pénzenergia, stb. Nem értem hogy van ehhez pofája mindnek. Meg ezt a csávót hogy nem vágja senki se szájon? Állandóan az anyagiak a téma, meg a pénzenergia... Szóval ezt csak ebben a szánalmas velejéig romlott undorító országban lehet megcsinálni, ahol ugye mindenki ennyire szarul él, mert szarok a fizetések. Szóval ebben része van a sok szemét politikusnak, hogy magasak az árak, adók, meg a sok vállalkozónak meg ilyen-olyan tulajnak, aki le se szarja a beosztottjait. De ne térjünk el a tárgytól. Rendőrség, vagy akármi fogyasztóvédő, versenyhatóság, akárki hogy hagyhatják és miért hagyják ezt a szart? Hol van ilyenkor az ORTT meg a többi majom?

2014. júl. 29. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha betiltanánk ezt a műsort akkor felháborodna az összes ember, aki mélyen ezotéria hívő. Igen, nekik is épp annyira van joguk hinni, és ilyen műsorokat fenntartani, (az én szememmel épp annyira van joguk hülyének lenni) mint a kiterjedtebb vallásokat gyakorló embereknek. Hogy melyikben van több logika, bizonyítás, avagy melyik a megvétózhatatlan nagy igazság, (szerintem mindegyik mese) azt mindenkinek joga van magának eldönteni. Tehát ha betiltod ezt a műsort, azzal gátolod a szabad vallás gyakorlást. :)

Igen tudom, amikor elszabadul a hülyeség, akkor valaki rögtön beordít, "ez is a fene nagy liberalizmus miatt van" és bár teljesen igaza van, én nem támadnám a liberalizmust, mert ahol szabadon lehet hülyének lenni, ott szabadon lehetsz normális is. Az erővel diktált értékrend pedig nem biztos, hogy annyira "normális".

2014. júl. 29. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

"Jó, igaz egy ilyen CSATORNA sikeréhez rengeteg idióta barom állat ember is kell.... "

Az odáig rendben van, de az RTL puszta nézése anyagi kárt nem okoz (legfeljebb szellemit, de azt most hagyjuk), az Asztro Show meg az Ezo TV és társai pedig kőkemény csalás, amik igen komoly anyagi károkat okoznak.

"Akit ezzel a szarral át lehet verni, az meg is érdemli."

Borzalmas, áldozathibáztató hozzáállás, gondolom akit megtámadnak az utcán az is megérdemli, miért nem tud verekedni és miért nem védi meg magát, ugye?

" Nem tudom miért foglalkozol olyan dolgokkal, amik a te életedre nincsenek hatással. "

Tudod bizonyos értelmi szint felett van egy olyan jelenség, hogy empátia. Racionális alapon is kritizálható az Asztro Show, hiszen egy olyan szolgáltatásért kérnek pénzt, amit nyilvánvalóan nem teljesítenek, amit állítanak, azt nem tartják be. Most a jogi háttér boncolgatása nélkül is megállapíthatjuk, hogy ez egy káros, inproduktív szolgáltatás.

"De ettől még nem kellene betiltanod azt, amit nem értesz."

Ez nem értés kérdése, az Asztro Show által hirdetett pénzenergiának nincsen semmi alapja. Ráadásul sokszor be se kerülnek az emberek az adásba, csak fogy a pénzük, ott van pl. a TV ügyvédje által készített felvétel is erről.

"Tehát ha betiltod ezt a műsort, azzal gátolod a szabad vallás gyakorlást. :) "

Természetesen itt nem a vallásról van szó, ugyanis ez nem egy vallási műsor mint a Vidám vasárnap, ez egy olyan műsor, ami profitot termel egy olyan szolgáltatásért, ami igazolhatatlan, ami egyszerűen nem létezik. A vallásos kártya kb. ugyanolyan, mintha én úgy árulnám működésképtelen TV-t, hogy ez a legjobb szórakozást nyújtó termék, és azzal érvelnék, hogy a fekete képernyő bámulása teljesen jó szórakozás számomra. Márpedig a véleményemhez jogom van, ha valakinek pedig ez nem tetszik, az nem ok arra, hogy visszaadjam a pénzt a működésképtelen TV-ért. Szerinted (hangsúlyozom, nem jogi szempontból) helytálló, logikus ez az érvelés?

2014. júl. 30. 01:58
 13/13 anonim ***** válasza:

"Borzalmas, áldozathibáztató hozzáállás, gondolom akit megtámadnak az utcán az is megérdemli, miért nem tud verekedni és miért nem védi meg magát, ugye?"

Senki nem döntheti el, hogy őt megtámadják-e az utcán vagy sem. Ez a támadó döntése. És nem lehet mindenki kungfu mester vagy hordhat magánál forgótáras gránátvetőt.

Viszont egy ilyen műsornál az áldozat döntése, hogy felül egy ennyire átlátszó baromságnak. Még csak azt sem lehet ráfogni, mint más átveréseknél vagy trükkös lopásoknál, hogy megvezették, elterelték a figyelmét vagy bármi hasonló.

2014. júl. 30. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!