Magyarországon büntetik a nekromanciát?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves barátom hunyt el nem rég és engem nem érdekel hogyan, de vissza szeretném hozni, de félek, hogy Magyarországon büntetik :S2012. okt. 29. 19:35
1/33 anonim válasza:
Halottakat feltámasztani? Sok varázslat létezhet, de ez biztos, hogy nincsen köztük. A holtakat nem lehet visszahozni. Maximum kísértetként lehet jelen. Ezt biztos, hogy nem büntetik. A kérdésed meg szerintem kamu. Nem is érdekel téged a válasz és unalmadba írtad. Bizonyítja az ostoba smiley is a végén. Meg úgy az egész magyarázat. Szerintem el kéne küldeni a moderátornak.
2/33 anonim válasza:
A nekromantát nem ezen a síkon űzik :) És egy nekromanta nem a holtakat hozza vissza, hanem a holtakra való megemlékezés képpen az elhunytra hasonlító bábokat.
3/33 A kérdező kommentje:
1. De létezik, inkább a pénz mágia, meg az ehhez hasonló a kamu.
2. Rosszul tudod. A nekromanicával hallottakat lehet visszahozni, csak más formában. Lehet a lelke nem lesz benne a testben, de engem már az sem érdekel, csak látni szeretném még egyszer.
2012. okt. 29. 19:52
4/33 Malats válasza:
Amit nem ismernek el létezö ténynek, azt nem büntetik. Csinald csak, de vigyazz, a sír rongálást már büntetik. okosan.
5/33 anonim válasza:
A nekromacia lényegében halottidézés. Már a Bibliában is leírtak ilyen esetet. Nem büntetik jogi értelemben, de az egyházak elítélik. (Egyébként voltak - és talán vannak is - "halottlátók", őket legfeljebb csalással vádolták, de nem halottidézéssel.)
6/33 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van, köszönöm.
2012. okt. 29. 19:59
7/33 Szeszil válasza:
Ne haragudj,én nem szoktam senkit sértegetni de te nálad valami nagyon nincs rendben odafenn.
Főleg ha egy lélektelen testet szeretnél újra látni.
Szerintem ezzel fordulj inkább szakemberhez mielőtt jobban belelovalod magad.
8/33 anonim válasza:
Első vagyok, de nem lehet feltámasztani senkit ez biztos. Ha feltesszük, hogy létezik a kaszával és szerzetesi köpenybe sétáló halál mikor lejön egy emberért és elviszi magával, szerinted egy olcsó varázslattal visszatudod tőle hozni? Előbb-utóbb te is, én is a többi válaszoló is a haláléi lesznek, onnan nincsen visszaút. Kísértetként esetleg, de élő emberként vagy lelketlenül, mint egy zombi az nem lehet. Aki halott az az is marad. Nem lehet.
10/33 A kérdező kommentje:
De bizony lehet és a kaszás nem létezik. A nekromanciával egy halott testet kényszeríthetünk, hogy élőként viselkedjünk.
5. Tudom, hogy egy kicsit beteges, de látnom kell még egyszer, ezt te nem értheted :S Ez egy ígéret volt.
2012. okt. 29. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!