Magyarországon büntetik a nekromanciát?
Megtennéd, hogy elmondod ennek a butaságnak az okát?
Azt írod, hülyén hangozna.. hidd el annál hülyébben nem hangozhat mint a kérdésed, és a szándékod.
Szerinted a barátod örülne annak, hogy meggyalázod a holttestét csak azért, hogy elaltasd a lelkiismeret-furdalásodat? Kicsit önző dolog, nemde?
A másik, hogy ha feltámasztod, akkor is csak egy lélek és akarat nélkül porhüvely lesz, amit a mágiát mozgat csak. Ennyi erővel szorongathatnál egy széklábat is a keze helyett.
A harmadik, hogy a nekromancia nem létezik, és ha létezne is, valószínűleg nem pont te lennél az, aki képes rá.
A negyedik, hogy a kérdésed kamu, ennyire nem lehet senki eltévedt.
Az ötödik az, hogy peace I'm out!
Hidd el, azt hogy "bármi áron", azt nem úgy értette, hogy ha kell akkor gyalázd meg a holtestét.
Nem tudom hány éves lehetsz, de ezt gyorsan verd ki a fejedből.
Majd egyszer elmész oda egyedül, sétálsz egyet ott és közben majd rá gondolsz, és így teljesítetted az ígéreted. Ott vagy és a szívedben ott lesz ő is! Esetleg tiszteleted jeléül ott hagysz egy rózsát, vagy ültess oda valami kis virágot.
Nem tudom máshogy hogyan vihetném el oda őt. Lehet nem ő lesz a testben, de ez csak jelképes.
A bármi áront szerintem gondolhatta így, mivel ő tanított a nekromanciára.
Ha egyedül mennék oda, az nem lenne ugyan olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!