Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Magyarországon büntetik a...

Magyarországon büntetik a nekromanciát?

Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves barátom hunyt el nem rég és engem nem érdekel hogyan, de vissza szeretném hozni, de félek, hogy Magyarországon büntetik :S

2012. okt. 29. 19:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

>ő tanított nekromanciára

És egészen pontosan mire vagy képes a nekromancia keretein belül? Egészen pontosan.

2012. okt. 30. 16:17
 22/33 anonim válasza:
Szerintem nem a testére, hanem pont hogy a lelkére kellene koncentrálnod.
2012. okt. 30. 17:52
 23/33 A kérdező kommentje:

"És egészen pontosan mire vagy képes a nekromancia keretein belül? Egészen pontosan."

A nekromanica az egy dolog, azaz halott testek mozgatása. Nincs ezen belül semmi más. A lelkével nem tudok mit csinálni, de szerintem nem véletlen mondta, hogy bármi áron. A lélek visszahozására nem tanított meg, csak a testére. Lehet azért akarja, mert ott történni fog valami.

2012. okt. 30. 18:40
 24/33 anonim ***** válasza:
92%
Hát, egészségedre. Támasztgasd csak a halottakat, biztos hozza az XP-t rendesen.
2012. okt. 30. 19:41
 25/33 anonim ***** válasza:
lehet együtt akart veled lenni, de sosem mert közeledni.
2012. okt. 30. 19:48
 26/33 anonim ***** válasza:

Vidd el a fényképét.

Legalább annyira tudja *őt* képviselni, mint a gazda nélkül maradt hullája.

A sírok fizikai felnyitogatása, az bizony büntetendő! De ha rá tudod venni a testet, hogy kiássa magát a sírból, vagy kiteleportáljon belőle, arra nincs törvénycikk - a képviselők sosem gondolták komolyan, hogy ilyesmi megeshetne -, és ha lenne is, nem tudnák rád bizonyítani. Úgyhogy ha rendesen megtanított nekromantikázni, akkor csak pattanj fel a gépre, aztán Loch Nessnél ülj le a partra, és hajrá!

(Amúgy tudod, ez valahol... beteges.)

2012. okt. 31. 23:32
 27/33 A kérdező kommentje:

Ez nem is rossz ötlet, hogy kiássa magát, de azt hogy tudnám bizonyítani? Meg nem fog normális embernek kinézni, mivel egy ideje már a föld alatt van :s Az eljutás is nehézkes lesz.

Tudom, hogy kicsit beteges, de nem magamért csinálom, hanem miatta.

2012. okt. 31. 23:39
 28/33 anonim ***** válasza:

Egy nagy frászt miatta, tényleg nem látod milyen önző vagy?

Illetve lennél... ugyanis egyre világosabb, hogy ez a kérdés kamu

És ha még sem az, akkor kérlek kezeltesd magad! Most komolyan beszélek, neked orvosi segítségre van szükséged!

2012. nov. 1. 09:19
 29/33 anonim ***** válasza:

Nem kell bizonyítani, csak megcsináltatni vele. Nekromanta vagy, át tudod venni a test fölött az irányítást, és... A szavaidból úgy veszem ki, hogy teleportálni nem tudod a megboldogultat. Kár, úgy egyszerűbb lenne. És gondolom, koporsós temetés volt. Vedd rá, hogy forduljon a hasára, aztán vegyen fel guggoló testhelyzetet, és emelje meg a fedelet a hátával. Mekkora súlyt bír el egy halott? A koporsót borító föld tömegét számításba kell venni. De legalább nem kell attól félni, hogy belehal az erőfeszítésbe. De még sikerülnie sem kell: ha elég zajt csap, azzal magára vonja a figyelmet, és a temető üzemeltetői el fogják kezdeni kiásni.

Ha mindez sikerült, akkor nem hiszem, hogy bármi más miatt aggódni kellene. Mozgasd éjszaka, akkor nem feltűnő. A többi kérdés megoldása attól függ, hogy milyen távolról tudod irányítani, meg hogy tudsz-e az ő szemén keresztül látni. A legjobb az, ha ott ülsz Loch Nessnél, és várod, hogy megérkezzen, akkor biztos nem keveredsz gyanúba. Gyalog nyilván eltart majd egy ideig - illetve a Csatornán át kell majd úsznia. Lehet, hogy a legjobb tehervagonokon utaztatni egy-egy szakaszon. A szénszállítók a legjobbak, azokon be tudja ásni magát a rakományba, és úgy végképp nem veszik észre.

2012. nov. 1. 09:26
 30/33 A kérdező kommentje:

Nem látok az ő szemén át, meg semmi hasonló, csak irányítani tudom, azt is maximum csak 10-20 méteres távból. Nincs nagyobb ereje, ha túl erősen nyomná, akkor összenyomódna a teste és valami förmedvény lenne, ha kis is szedem :S

Alapból legalább hasonlít egy emberre, ha jól beöltöztetem.

Nem is rossz ötlet amit írtál, lehet ezt fogom csinálni, ha nem lesz jobb ötletem.

2012. nov. 1. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!