Magyarországon büntetik a nekromanciát?
>ő tanított nekromanciára
És egészen pontosan mire vagy képes a nekromancia keretein belül? Egészen pontosan.
"És egészen pontosan mire vagy képes a nekromancia keretein belül? Egészen pontosan."
A nekromanica az egy dolog, azaz halott testek mozgatása. Nincs ezen belül semmi más. A lelkével nem tudok mit csinálni, de szerintem nem véletlen mondta, hogy bármi áron. A lélek visszahozására nem tanított meg, csak a testére. Lehet azért akarja, mert ott történni fog valami.
Vidd el a fényképét.
Legalább annyira tudja *őt* képviselni, mint a gazda nélkül maradt hullája.
A sírok fizikai felnyitogatása, az bizony büntetendő! De ha rá tudod venni a testet, hogy kiássa magát a sírból, vagy kiteleportáljon belőle, arra nincs törvénycikk - a képviselők sosem gondolták komolyan, hogy ilyesmi megeshetne -, és ha lenne is, nem tudnák rád bizonyítani. Úgyhogy ha rendesen megtanított nekromantikázni, akkor csak pattanj fel a gépre, aztán Loch Nessnél ülj le a partra, és hajrá!
(Amúgy tudod, ez valahol... beteges.)
Ez nem is rossz ötlet, hogy kiássa magát, de azt hogy tudnám bizonyítani? Meg nem fog normális embernek kinézni, mivel egy ideje már a föld alatt van :s Az eljutás is nehézkes lesz.
Tudom, hogy kicsit beteges, de nem magamért csinálom, hanem miatta.
Egy nagy frászt miatta, tényleg nem látod milyen önző vagy?
Illetve lennél... ugyanis egyre világosabb, hogy ez a kérdés kamu
És ha még sem az, akkor kérlek kezeltesd magad! Most komolyan beszélek, neked orvosi segítségre van szükséged!
Nem kell bizonyítani, csak megcsináltatni vele. Nekromanta vagy, át tudod venni a test fölött az irányítást, és... A szavaidból úgy veszem ki, hogy teleportálni nem tudod a megboldogultat. Kár, úgy egyszerűbb lenne. És gondolom, koporsós temetés volt. Vedd rá, hogy forduljon a hasára, aztán vegyen fel guggoló testhelyzetet, és emelje meg a fedelet a hátával. Mekkora súlyt bír el egy halott? A koporsót borító föld tömegét számításba kell venni. De legalább nem kell attól félni, hogy belehal az erőfeszítésbe. De még sikerülnie sem kell: ha elég zajt csap, azzal magára vonja a figyelmet, és a temető üzemeltetői el fogják kezdeni kiásni.
Ha mindez sikerült, akkor nem hiszem, hogy bármi más miatt aggódni kellene. Mozgasd éjszaka, akkor nem feltűnő. A többi kérdés megoldása attól függ, hogy milyen távolról tudod irányítani, meg hogy tudsz-e az ő szemén keresztül látni. A legjobb az, ha ott ülsz Loch Nessnél, és várod, hogy megérkezzen, akkor biztos nem keveredsz gyanúba. Gyalog nyilván eltart majd egy ideig - illetve a Csatornán át kell majd úsznia. Lehet, hogy a legjobb tehervagonokon utaztatni egy-egy szakaszon. A szénszállítók a legjobbak, azokon be tudja ásni magát a rakományba, és úgy végképp nem veszik észre.
Nem látok az ő szemén át, meg semmi hasonló, csak irányítani tudom, azt is maximum csak 10-20 méteres távból. Nincs nagyobb ereje, ha túl erősen nyomná, akkor összenyomódna a teste és valami förmedvény lenne, ha kis is szedem :S
Alapból legalább hasonlít egy emberre, ha jól beöltöztetem.
Nem is rossz ötlet amit írtál, lehet ezt fogom csinálni, ha nem lesz jobb ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!