Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A kutyám alapból jó, és akkor...

A kutyám alapból jó, és akkor miért kutya?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy ő olyan nagyon jó és okos, meg minden. Akkor miért nem emberi testben (vagy evolúció szinten jobb testben) reinkarnáció- lódott?
2014. júl. 23. 10:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a filmet:

[link]

2014. júl. 24. 15:15
 22/33 anonim ***** válasza:

"... ő olyan nagyon jó és okos, meg minden."

.

KUTYÁNAK! Ugyanakkor lövése sincs a Tháles-tételhez, igaz, az a "szamarak hídja"!

Csapnivaló még macskának, fókának stb.

Magyarázat lehet még a "reinkarnáció-lódás", "sétáltassuk", "magától elengedjük". (Ez utóbbihoz: ilyenkor magán kívül van kutyád, vagy csak nincs magánál és valahol másutt lődörög?)

2014. júl. 24. 21:59
 23/33 anonim ***** válasza:

Mellesleg felelőtlen kutyatartók vagytok, ha csakúgy elengeditek mászkálni.

Tavaly jártam Svédországban egy rokonomnál, arrafelé még a kertben se lehet kint egyedül a kutya, nemhogy az utcán...

2014. júl. 24. 22:06
 24/33 anonim ***** válasza:
22-es :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
2014. júl. 24. 22:24
 25/33 A kérdező kommentje:

-.-mondtam h ne ugorjatok ram. Az itteni kutyakat elengedik mindig szabadon setalni. nem svajcba vagyunk!!! Nalunk el zzabad igy engednki a kutyakat es itt mindenki el is engedi. Ismerik a kutyak ott egymast.

Szinte tudtam h nem maradtok nyugton es irtok valami felelotlent vahy valamit -.- ( sry a hibakert de telorol vagyok)

2014. júl. 25. 07:08
 26/33 anonim ***** válasza:

Legalább ivartalanítva van a kutyátok? Rengeteg a kóbor kutya, a menhelyek is tele vannak gazdira váró kutyákkal, sok kiskutya pont úgy születik, hogy a gazdik nem tartják kellő kontroll alatt őket. És akkor mit csináltok, ha a kutyával történik valami? Elüti egy autó (akár véletlenül), lelövik, vagy olyat eszik össze, ami árt neki (Budapesten például nagy balhé volt, hogy mérget tett ki valaki játszótér, erdő, piac mellé, aztán kutyák pusztultak el miatta, ilyen bárhol előfordulhat...)

A kutyátoknak valószínűleg több esze van, mint nektek, de felelősségteljesebb gazdikat érdemelne.

2014. júl. 26. 23:05
 27/33 A kérdező kommentje:
Megvan neki is a határa, hogy meddig megy. Megmondtam h nem magyarba élek!! és ha kommentálsz, akkor miért nem a kérdésemre válaszolsz legalább? és ahol élek itt csak nyakörv kell, és rajta legyen a címünk. És az neki van! Érted? És ha az eredeti kérdésemre miért nehéz válaszolni? -.-
2014. júl. 27. 17:32
 28/33 anonim ***** válasza:
Mert egy idióta, hülye, csökevényes kérdés, azért.
2014. júl. 29. 14:13
 29/33 anonim ***** válasza:

Felháborodsz azon, hogy nem tudunk olyan "alapvető" dolgokat, amit le sem írtál.

A kutyád csak akkor "alapból jó", ha rotveiler-labrador keverék.

Igaz, hogy letépi karod, de visszaviszi hozzád.

2014. júl. 29. 14:40
 30/33 A kérdező kommentje:
hát, képzeld, terrier keverék.
2014. júl. 29. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!