Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lélektársak lennénk?

Lélektársak lennénk?

Figyelt kérdés
KÉt éve ismerem őt, fél évvel ezelőttig a kutyasétáltatáson kivül semmilyen kapcsolatban nem voltunk, nem foglalkoztam vele. Volt egy 4 éves kapcsolatom amiböl időközben kiléptem, és utána kezdődött kettőnk között a dolog. Lassan fokozatosan egyre többet találkoztunk,beszéltünk, egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Összejöttünk,közben kiderült neki van egy 4 éves távkapcsolata... nem igazán érdekelt,elfogadtam, ugy vagyok vele ha eljön az ideje véget fog érni. Egy honap után szakitottunk megbeszéltük nem lesz semmi közöttünk, ez a szünet tartott kb. két hétig,persze ez alatt az idő alatt is folyamatosan összefutottunk,apró érintések, ölelések stb.. végül megint összejöttünk. Mindeközben olyan érzésem van hogy a lelkünknek van szüksége egymásra, ez nem egy egyszerü kapcsolat, egyszerüen jo beszélgetni orákig, szinte isszuk egymás szavait, ő probál ellenkezni, és én is de kell ez a kapcsolat. Valamiért mindig egymásra találunk, mindig ugy hozza a sors hogy összefutunk akkor és ott ahol nem is számitunk rá. Képes voltam rá a szakitáskor hogy elengedjem, elfogadjam a helyzetet, megnyugodtam, közben persze valahol legbelül éreztem hogy összetartozunk a két lélek nem fogja elengedni egymást, ezek csak nehézségek amiken át kell mennünk, meg kell oldanunk. Arra lennék kiváncsi hogyan tudhatnám meg hogy valóban lélektársak vagyunk e.

2014. júl. 11. 09:27
 1/8 A kérdező kommentje:
még annyi hozzá hogy, többször megpróbáltuk elengedni egymást, mégse megy. Kitaláljuk egymás gondolatait, érzem, mikor gondol rám, és fordítva is igy van, amikor szeretkezünk, olyan, mintha az gondolataink, agyunk is összefonódna. Ő mégse akar úgy, mint én őt, de az elengedés sem megy. Szó szerint olyan mintha a másik felem lenne, mintha kiegészitene.
2014. júl. 11. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Majd ha jobban megismeritek egymást, akkor derül ki, hogy szó nincs ilyenről.
2014. júl. 11. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:

De.Ez-az lehet.

Az ilyesmi mindig félelemmel jár.Félelemmel,mert nem tudod,hogy sorsszerű,csak hogy "valami van" és félsz,hogy nem tudod irányítani.Plusz keresed a logikát.Kapaszkodókat.De..nincs.Te előbb ismerted fel.Ő - lehet fel sem fogja ismerni.Lehet,csak annyit érez,hogy muszáj.Mert nem tud másképp.Lehet nyomasztó is.Mert aki kifele élt,annak rá kell jöjjön,csak a másikkal akar mindent.És kapálózik.Képzelheted..Hagyni kell időt.Nem szabad túlragoznotok.Csak megélni.Aztán természetessé fog válni benne is.Ha nem-tartsd tiszteletben.

2014. júl. 11. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Én is igy érzem, nyilván neki nehezebb mivel van egy hosszabb kapcsolata,ami még ha nem is jo, és távol is vannak egymástol,mégis hatással van rá. Nehezebb helyzetben van mint én. Ugy látom hogy benne is egyre inkább tudatosul az hogy együtt kell lennünk, ő egy olyan férfi aki világ életében egyedül élt, meg van a maga kis világa, a napi dolgai, és teljesen megértem hogy ez neki nagyon nehéz, hogy hirtelen mintha az egész élete felborulna,átalakulna.. nagyon sok idö kell ehhez mire be fogja látni a kettőnk közötti kapcsolatot, és sok idő kell ahhoz is hogy a másik nőt elengedje, az a legfurcsább hogy én ezt teljes nyugalommal elfogadom, megértem,nem cirkuszolok,nem vitázok, nem erőltetek semmit sem, mintha valahol érezném belül hogy ennek igy kell lennie és minden rendben lesz,csak türelem kell. Pedig én egyáltalán nem ilyen voltam régebben,mintha teljesen átalakultam volna lelkileg.
2014. júl. 11. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudod..ha azt érzi,nem erőlteted,ha nem érez "pesszúrát",könnyebben fordul feléd. A távkapcsolat kitölthet sok mindent,de nem "életre való."Jelezhet félelmet egy valós elköteleződéstől.Magától az "együtt"-töl való távolságtartást.Kényelmet,vagy kompromisszum hiányt.

Olyan is van,-aki nagyon jól el van egyedül!!Mutathat érettséget,hogy nem menekül bele valamibe csak azért,hogy valaki szóljon hozzá.Akkor-ha ez van,lehet idővel te leszel AZ.De csak szépen,finoman.És ami nagyon fontos:ne viseljen meg téged.Ne szűkülj be erre az egy dologra.Tedd oda magad-de tudj hátralépni is.Magadért is.Mikor-mi kell. :)

2014. júl. 11. 22:09
 6/8 Lebannen ***** válasza:
Valószínűleg azok vagytok. Úgy is szokták nevezni ezt a dolgot, amit érzel, hogy szerelem.
2014. júl. 12. 01:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Öszintén irigyellek.Legalább te megtaláltad a lelkitársad!Nyugi majd minden jó lesz:)
2014. júl. 17. 16:12
 8/8 anonim válasza:
Nekem is volt hasonlóban részem. Csak mi többször mentünk szét. De valahogy éreztem,hogy ennek nincs vége. Ő is mondta.Nem is lett. Bírtam több mint egy évig ezt. Aztán besokalltam.
2014. júl. 22. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!