Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha több mint 2%-ot használna...

Ha több mint 2%-ot használna az emberiség ki az agyából, bölcsebek lennénk?

Figyelt kérdés

Már van atomfizikánk, de csak pusztítunk vele atombombával. Van gyárunk, de szennyezzük a környezetet, vágjuk a fákat, írtjuk az életterünket. Van ismeretünk amit részben az idegenektől kaptunk (mikrocsip,gps,stb) de bölcsesség ami a működtetéséhez kéne hiányzik !!

Így kiírtjuk a bolygót, rajta mink meg gyerekeink. Arra gondoltam, hogy bölcseség idegeneknek azért vanmeg mert ők 90-95%-ot használnak ki agyukból, mi meg csak 2%-ot. Lehet hogy sokkal bőlcsebb, okosabbak, spirituálisabbak lennénk meg intuitívebbek ha többet használnánk ki 2%-nál ? hogyan lehetne elérni?

2014. máj. 22. 13:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Ha legalább 5%-ot használnál, akkor tudnád, hogy mindez csak urban legend...
2014. máj. 22. 13:12
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok 5%-ot használni, ha egyszer minden ember 2%-ot használ vagy te idegen vagy hogy többet használsz ? Lényeg, hogy ez valóság csak azért akarják elhitetni hogy urbánlegend, hogy optimistákká neveljenek, amit valahol megértek és picit tolerálom is
2014. máj. 22. 13:17
 3/21 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Bár én simán elhiszem, hogy te csak a 2 %-át használod.

2014. máj. 22. 13:21
 4/21 anonim ***** válasza:
" rajta mink meg gyerekeink". Bocs, de remelem ez csak egy szofordulat, nem szaporodsz ugye?
2014. máj. 22. 13:22
 5/21 anonim ***** válasza:
97%

Minden egészséges ember az agyának kb. 99-100%-át használja. Sosem egyszerre az egészet, hanem hol ezt a részét, hol azt, hol amazt: mikor melyik típusú feladathoz az agynak melyik részére van szükség.

Ha valakinek egyszerre működik az agyának összes része (100%-on jár), azt hívják epilepsziás-rohamnak. Nem túl kellemes dolog, azt mondják.

2014. máj. 22. 13:25
 6/21 anonim ***** válasza:
95%
Bi!-bi!-bi! az ember agya 100%-át használja, de az agyat nemcsak gondolkodásra használjuk. Azzal, hogy gondolkozol, beszélsz, látsz, hallasz lenyomod a billentyűt stb. Agyadat használod. :D
2014. máj. 22. 13:26
 7/21 Shai-Hulud ***** válasza:
94%
Gondolkozz: Ha csak 2%-át használnánk az agyunknak, akkor a természet mi a fenéért tartaná fenn a felesleges 98%-ot???
2014. máj. 22. 13:44
 8/21 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Már van atomfizikánk"

Csak szólok, hogy atomfizikánk nem nekünk van, hanem az egész világmindenségnek. Mi csak felismertük. (?)

2014. máj. 22. 15:15
 9/21 anonim ***** válasza:
4%
GYÖKÉÉR!:0 én csk 14 vok, de még kis pisis létemre is tudom, h azember max 10% ot használ, nem többet, de ezt gondolkodásra. A többi az adatok "tárolására" mozgásra, véráramlásra, érzékszervek működtetésére van. ÉS HOGY A GYÁSZBA JÖN EZ A PARAPSZICHOLÓGIÁHOZ?! Alvásparalízised van, drága gyermekem? (jó ez hülyén hangzott) Ha nincs, akkor meg minek írsz kilyen baromságokat? NÉZZ UTÁNA! Azért van tudod az INTERNET! A Wikipédia, meg más baromság, és ha nem találszsemmit, utána fárassz minket a sz*rjaiddal ha kérhetem!
2014. máj. 22. 15:33
 10/21 anonim válasza:
hogyan lehetne elérni? Kezdetnek megteszi, ha forgatod kicsit a helyesírási szótárt:)
2014. máj. 22. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!