Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha több mint 2%-ot használna...

Ha több mint 2%-ot használna az emberiség ki az agyából, bölcsebek lennénk?

Figyelt kérdés

Már van atomfizikánk, de csak pusztítunk vele atombombával. Van gyárunk, de szennyezzük a környezetet, vágjuk a fákat, írtjuk az életterünket. Van ismeretünk amit részben az idegenektől kaptunk (mikrocsip,gps,stb) de bölcsesség ami a működtetéséhez kéne hiányzik !!

Így kiírtjuk a bolygót, rajta mink meg gyerekeink. Arra gondoltam, hogy bölcseség idegeneknek azért vanmeg mert ők 90-95%-ot használnak ki agyukból, mi meg csak 2%-ot. Lehet hogy sokkal bőlcsebb, okosabbak, spirituálisabbak lennénk meg intuitívebbek ha többet használnánk ki 2%-nál ? hogyan lehetne elérni?

2014. máj. 22. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Van ismeretünk amit részben az idegenektől kaptunk (mikrocsip,gps,stb)"

Én értem a kérdést, nem az emberek szemszögéből nézi a dolgokat hanem valami fura életképtelen lényt alakít.

Azt ajánlom neked, Kedves Lény, hogy próbáld meg megismerni a körülötted lévő Világot, egészen az alapoktól. Matematika, fizika segítségével egészen sokáig el lehet jutni, nem csak a szenzációhajhász "tudományos" cikkekig, hanem teljes átlátásig, megértésig. Ekkor már nem csak a 2%-át fogod használni az agyadnak (amennyivel kb a szemedet irányítod, elvegetálsz), hanem a jelentős részét. És nem spiritualitásra és intuitivitásra, hanem gondolkodásra. A bölcsesség is meglesz, amivel nem csak használni tudod a GPS-t és chipeket, hanem megérted a működésüket teljesen az alapoktól.

2014. máj. 22. 16:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Kérdező te honnan vetted ezeket az oltári nagy marhaságokat?
2014. máj. 22. 21:05
 13/21 A kérdező kommentje:

Wampa én már felsőfokon képzett vagyok fizikából,matekból is mégis tudom, hogy amit a tudomány jeleneg ismer, az csak a világ 0.00000000000000001% ! Egyezredmilliomod százaléka !

Nem hiszem, hogy agyunk több mint 2%-át használjuk ki, akkor nem itt tartanánk ! Einsteinnek hiszek, aki 2%-ot becsült, de lehet felbecsülte. Ő egy Nóbel díjas csóka volt, töppet többet tudott mint a pszichológusok :-P

Ha több mint 2%-ot használna az emberiség ki az agyából, bölcsebek lennénk? Mennyire?:

2014. jún. 1. 01:30
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
#13: Neked még az a 2% sem működőképes.
2014. jún. 1. 06:49
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

Oké, a vita, a vélemények ütköztetése a haladás kulcsa.

Pontosan mikor mondott ilyet Einstein?

Az evolúciós érvet mivel cáfolnád?

2014. jún. 1. 11:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Einstein híres agykutató volt. -.-
2014. jún. 4. 01:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Nóbel dilyas atykutató. Nóbel díj, jó is az.
2014. jún. 4. 02:03
 18/21 A kérdező kommentje:

Aki kételkedne, abban hogy agyunk 2-10% át használjuk ki, az nézze meg ezt http://www.youtube.com/watch?v=fDRs15i5r10

Lehetségesnek tartom, hogy a földönkívüliek azért értek el ennyit, mert valahogy rájöttek, hogyan használják ki agyuk 100%-át !

Ugyanis másképp nem magyarázható, hogy itt vannak. Ők is Az univerzumban élnek, ugyanannyi idejük volt fejlődni, mégis ők űrhajóznak, galaxisokat építenek, mi meg itt írtsuk egymást

2015. jan. 16. 22:51
 19/21 Fish1 ***** válasza:
Most azon gondolkodtam, hogy vajon mi alapján állítja azt bárki, hogy x százalékát használjuk. Honnan tudják, hogy milyen lenne, ha 100%-ot használnánk? Mi a viszonyítási alap? :)
2015. jan. 16. 23:56
 20/21 Shai-Hulud ***** válasza:
A viszonyítási alap a kérdező. Róla tudjuk, hogy ő csak 2%-át használja. Többet nem is tételeztem volna fel róla.
2015. jan. 17. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!