Pár kérdés a reinkarnációról, inkarnációról (légyszíves olvass tovább is)?
Mi biztos abban, hogyha valami rosszat cslelekszünk tegük fel csigává leszübk következő életübkben vagy mi biztos abban, hogy emberként születünk újjá a következő már erre az életre emlékező újra emberként és mi biztos abban (ezt egy előadásban, halottam, amiben az előadó több előadásában megjegyezte), hogy aki rossszat cselekszik másokkal, ugyanazt a szituációt kell megtapasztalnia, ugyanúgy kell következő életében megtapasztalnia ezt!
NEM SZERETNÉK MAGYARÁZKODNI, DE MI A GARANCIA ARRA, HOGY LÉTEZIK REINKARNÁCIÓ ÉS NEM VALLÁS VAGY CSAK MÁS NÉZET???
KÉRLEK NE VESZEKEDJETEK ÉS NE SZEMÉLYESKEDJETEK.
(Mellékes: sok dolog miatt adott a kérdés, életlétbeli és létbizonyosság szempontjából.
Tudom nem hétköznapi, de feltételezzük; valakinek ez fontos, ha egyáltalán van valami alapja)
KÖSZÖNÖM!!!
Ezt elfelejtettem csatolni:
Na most szerintem az nem igaz, hogy állatként, vagy más nem emberi alakban születsz ujjá. Azért nem, mert az élőlények közül az ember az egyetlen, akinek van vallása és hite, minden más csak ösztönlény. Mi értelme van, ha nem fejlődhetsz?
Azt sem tartom valószínűnek, hogy aki rosszat tesz mással, azt ugyanúgy visszakapja a következő életében, mert ez azért sok mindentől függ. De az szerintem is úgy van, hogy amit adsz, azt kapod vissza vagy ebben vagy egy következő inkarnációban. De ha a lelkek a leszületés előtt tudják rendezni a dolgot, akkor nem kell megtapasztalnia az inkarnációja során.
Az a baj ma már, hogy sok a prédikátor, bárki tölthet fel youtubera mindenféle előadást, úgy is, hogy nem ért a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!