Azokat kérdezem, akik hisznek a reinkarnációban a lélek képes osztódni, és mi alapján dönti el a lélek, hogy kiben él tovább?
Egy élet kevés,hogy mindent megtanulj ami a földi létezéseid célja! Az iskolát sem intézheted el egy osztály elvégzésével !:)Sőt a reinkarnációs suliban több a bukás mint gondolnánk!:)Addig kell járni újra és újra pl. a pénzügyi oktatást míg meg nem érted,hogy a vagyon semmit sem ér és a pénz kvázi egy felesleges és rossz dolog,a legtöbb emberi probléma forrása! Nem akkor tanultad meg a leckét ha minden pénzedet odaadod másnak,vagy hajléktalan munkanélküliként kóborolsz,hanem ha már nem érdekel a pénz,nem az az elsődleges szempont az életedben! Elfogadod ha kevés van és ugyanúgy fogadod el ha sok! Nem tudom érted-e! Nem a pénzed mennyisége számít hanem a hozzáállásod!Ha megtanulod azt a fogalmat,hogy "ennyi elég"! Nem kell nagyobb ház,tévé,autó,legújabb telefon stb. mert nem tesz téged sem boldogabbá sem különb emberré! Példának okáért ha az ember vesz egy új,menő telefont meddig örül neki? Őszintén!Legfeljebb pár nap! Megérte? Hisz hamarosan lát egy újabbat aztán egy mégújabbat és már benne is vagy a kereskedelem csapdájában! De hogy boldogabb nem lettél az tuti!
De ez megint csak egy példa a sok közül! Fel kell ismerned-ez az egyik feladat itt,hogy mi az ami igazán boldoggá tesz és a fejlődésedet szolgálja!Persze előbb meg kell tapasztalnod mi az a boldogság,illetve emlékezned kell rá,mert gyermekként nap mint nap megtapasztaljuk csak később a környezetünk hatására szépen elfelejtjük!
Ja és nincs vallásom,nincs szektám,nem érdekel ki miben hisz,én a magam hitében biztos vagyok,de olyan vallás nem létezik! Tehát nem térítek!:)Mindig a magad igazát keresd,ne az enyémet fogadd el!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!